İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

Uğraşmadım hocam fatura için. Dedim bir şey olsa size nasıl kanıtlayacağım vb şeyler söyledim. XRancer garanti belgesi diye bir şey attılar kart hakkında.
O zaman hakkını savunabilirsin diye düşünüyorum.

Yamukluk oluştu benim koltukta instagramdaki abla fotoğraf istedi attım takoz gönderelim eğikliğin olduğu yere takarsınız dedi.Ücretsiz yolladılar kargoyu bugün gelicek takıcam parçayı.

Oyuncukoltugum (xrover, xpower) dan almış olduğum koltuk geldi. Bizzat şirket sahibi Başakşehir'dan Kocaeli Darıca'ya kadar getirdi. Ve emin olun hiç bir farkı yok. Ve sahibi zaten xrancer'ın eski sahibi. Bizzat belgeleri gösterdi. Güven konusunda hiç bir şüpheniz olmaması adına buraya küçük bir mesaj düşmek istedim. Koltuk çok rahat. Tasarımları'da ona aitmiş. Koltuk ile ilgili deneyimlerimi ileri ki günlerde paylaşacağım.

Ben de Kocaeli Darıcadayım XRancer de öyle getirecekti ama yasaktan dolayı getiremediler. Hayırlı olsun.

Yamukluk oluştu benim koltukta instagramdaki abla fotoğraf istedi attım takoz gönderelim eğikliğin olduğu yere takarsınız dedi.Ücretsiz yolladılar kargoyu bugün gelicek takıcam parçayı.
Ne gibi bi yamukluk hocam? Tam nerede?
Hayırlı olsun hocam.

Youtube'da bir adamda yamuk geldigini söylemişti. Ona da parça yollamışlardı.
Benim koltuk yaylanma kapalı olmasına rağmen arkaya yük verince 4-5 derece geriye yatıyor. Sende de aynı durum var mı yoksa hiç kıpırdamıyor mu?
Bu arada dik konumda değil ama hafif yatık pozisyonda oluyor.

Detaylı resim paylaşabilir misin hocam ? Rahatlık konusunda falan da biraz bilgi verirsen ben de vakit kaybetmeden alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…