İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

Parmaklarına sağlık çok yararlı oldu
Siz de mi aldınız? Rica ederim.
Firmanın en kötü yani hatta suç unsuru bulunduran tarafı fatura vermemesi. Görüştüm %8 fiyat farkına fatura veririz diyorlar.
Bana da fatura gelmedi sanırsam bireysel olarak aldığımız için vermiyorlar evet suç. Maliyeye şikayet etsek büyük ihtimal yüklü miktarda ceza yazarlar. Tabii faturayı kesmiyorlarsa. Kesip bize yollamıyorlarsa orası ayrı.
Hocam garanti vermek zorunda değiller. Hakkınızı arayamazsınız. Tüketici hakem heyeti için bile fatura yüklemek zorundasınız.
Faturayı arayıp isteyeceğim bakalım ne olacak.
23nisan kodu bitiyor.Doğru ya hazretiyasuo kodu bitmiyo onu unutmuşum.Xmax 3 Pro 1100 TL kararsız kaldım 200 TL'ye değer mi diye
Bir yeni model daha tanıtacaklarmış onu da bekleyebilirsiniz.
Xmax Pro 5 daha iyi bence. Ben de kararsızım valla. XRancer yeni bir firma galiba. XMAX'de full kumaş.
Hepsi aynı. Mekanizma ve süngerler aynı sadece kumaşa kendi logolarını dikiyorlar.
Acil karar vermem lazım Xrancer'ın indirimi bugün bitiyor.Sizce kalite farkı var mı değer mi ki ?
890TL için değer.

Almayı düşünüyorum koltuk arıyodum.

Fatura olmazsa ne olur en kötüsünden ?
Üstte bir arkadaşın dediği gibi firmadan garanti talep edemeyiz. Koltuğu biz satmadık dedikleri anda her şey biter. Eğer firma açısından bakarsak eğer cidden faturasız satış yapıyorlarsa vergi kaçırıyorlar. %8 sadece KDV bunun dışında stopajı, gelir vergisi gibi vergileri de var. Büyük suç yani.

Ozaman XMAX almak daha mantıklı.

Bilgiler için teşekkürler. Ofis sandalyelerinde otura otura çürüdük. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…