İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

Fiyatına göre değerlendirmek lazım hocam biraz da onlarda olsun bence. Neyse yarın sipariş vereyim bakalım. XMAX ile aralarında 200 TL var zaten çok da fark yoktur. Yapacak bir şey yok artık.
Dediğim gibi 890TL'ye diğer markalarla kıyasladığında çok önde. Diğerlerinde çift mekanizma bile yok bu fiyat bandında.

Xprime diye bir marka çıktı karşıma görüntü olarak neredeyse aynı sizin koltuğunuzla. Peki ben alırken neyi kriter belirleyeceğim fiyat dışında? Mesela bunların kolçak kısmı hareketli olanları var mı ileri-geri ayarlanabilir biçimde vs.?

Hocam deri almayın hiç bir zaman. Deri yazın çok terletir pişman olursunuz. Kumaş olarak XMAX var bakın bir. Kolçakları da ileri geri gidiyordu galiba.

Hocam deri almayın hiç bir zaman. Deri yazın çok terletir pişman olursunuz. Kumaş olarak XMAX var bakın bir. Kolçakları da ileri geri gidiyordu galiba.
Çok sağolun hocam bu ayrıntı benim gözümden kaçmış. Evet deri yazın pişirir beni. Ben de dediğiniz XMAX'a bakayım. Teşekkürler.

Çok sağolun hocam bu ayrıntı benim gözümden kaçmış. Evet deri yazın pişirir beni. Ben de dediğiniz XMAX'a bakayım. Teşekkürler.
Bütçeniz yoksada XRancer alın oda vücudun temas ettiği yerler kumaştan geriye kalan deriden.
Hawk bakabilirsiniz oda full kumaş.

Bütçeniz yoksada XRancer alın oda vücudun temas ettiği yerler kumaştan geriye kalan deriden.
Hawk bakabilirsiniz oda full kumaş.
Şöyle bir baktım da XMAX benim bütçemi aşıyor gerçekten. Kumaş olması ve en fazla 900 TL bandında bir fiyatı olması ilk kriter. Hawk da çok pahalı geldi bana. En iyisi ben de XRancer alayım.

Şöyle bir baktım da XMAX benim bütçemi aşıyor gerçekten. Kumaş olması ve en fazla 900 TL bandında bir fiyatı olması ilk kriter. Hawk da çok pahalı geldi bana. En iyisi ben de XRancer alayım.
XRancer vücudun temas ettiği yerleri kumaş yapmış hocam. Boss modelin de şu kodu kullanırsanız "hazretiyasuo" 900 TL olur. Sadece XRancer modellerin de "23nisan" kodunu kullanırsanız 890 TL.
Ben tasarım olarak BOSS modelini beğendim yarın da siparişi vereceğim.

Benim de Boss Red modeli çok hoşuma gitti. İndirim kodları için ayrıca teşekkür ederim.
Ben de ay başında siparişi verebilirim ancak. Umarım indirim kodu o zaman da geçerli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…