XRP alt coin nasıl alınır?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
XRP alt coin almam gerekiyor. Ailem bunu istiyor bende pek sorgulamadım. Binance üzerinden alacağım fakat nasıl alacağımı çözemedim.
Güncel olarak hesabım bulunuyor.
Nasıl alacağım? Almadan önce yapmam gereken bir şey var mı? Cüzdan muhabbeti varsa oluşturayım. Sıfırdan alacağım.

XRP kısa sürede üçe katladı ve dirence geldi buradan alınmaz. Alım satım işlemleri spottan yapılır, YouTube'tan faydalan, bununla ve daha fazlasıyla ilgili çok fazla içerik var. Yıllardır bu işin içindeyim, BTC kısa vadede sert bir düzeltme verecek onu beklemeni öneririm. Yükselişin son bir dalgası kaldı daha sonra düzeltme sürecine gireceğiz büyük ihtimalle.

BtcTurk kripto uygulamasını indir sadece senin üzerine kayıtlı banka hesabından para yatırabilirsin ve vergisi de kesiliyor binace olayı zor vergi kaçırmak için kullanıyor genelde

Binace kullanırsan vergi kesmen gerekecek

Sec başkanı değişiyor 20 Ocak da ve trump liderliğinde. Trump sanal para birimi destekçisi. Sec başkanı atandıktan sonra XRP davası daha hızlı sonuçlanacak ve XRP için iyi karar çıkması bekleniyor. XRP zirvesi 2.70 şu an 2.10 kendi zirvesini kırarsa yükselişine devam edecektir ama her zaman borsa da işler istenildiği gibi gitmez. Tamamen senin inisiyatifine kalmış bir şey. Benim XRP yatırımım şu an 4X kar yazdı.
Yatırım tavsiyesi değildir!

Son düzenleme:
BtcTurk kripto uygulamasını indir sadece senin üzerine kayıtlı banka hesabından para yatırabilirsin ve vergisi de kesiliyor binace olayı zor vergi kaçırmak için kullanıyor genelde

Binace kullanırsan vergi kesmen gerekecek

Sec başkanı değişiyor 20 Ocak da ve trump liderliğinde. Trump sanal para birimi destekçisi. Sec başkanı atandıktan sonra XRP davası daha hızlı sonuçlanacak ve XRP için iyi karar çıkması bekleniyor. XRP zirvesi 2.70 şu an 2.10 kendi zirvesini kırarsa yükselişine devam edecektir ama her zaman borsa da işler istenildiği gibi gitmez. Tamamen senin inisiyatifine kalmış bir şey. Benim XRP yatırımım şu an 4X kar yazdı.
Hocam vergi mevzusunu ve BTCTurk'u neden önerdiğini tam anlayamadım. Tekrar açıklayabilir misiniz ?

Edit: Sizi bulmuşken bir kaç soru sormak isterim konu sahibi için de konusunu dağıttığım için özür dilerim. Technopat sağolsun yatırım tavsiyesi istemek yasak diyerek konumu siliyor ki yatırım tavsiyesi falan istemedim.
Kripto işine girmek istiyorum. Binance mı kullanmalıyım Binance TR mi ? Açıkçası şuan Binance'da hesabım var ve buraya TL olarak mı yatırılıyor dolar olarak mı onu da öğrenebilir miyim ?

Son düzenleme:
Ben BtcTurk uygulamasını kendi otomatik devlete vergisini kestiği için kullanıyorum öbür türlü kendin vergisini ödeyeceksin uğraşacaksın ülkemizin vergi sistemi eski bir sistem tek tıkla ödeyemiyorsun ama ciddi kullanıcıysan tatbikide Binance kullanmalısın çünkü her coin BtcTurk'de yok özellikle düşük seviyedekiler Binance TR Türk lirasını yüklemek için kullanıyorsun oradan da Binance uygulamasına gönderiyorsun sadece onun için kullanıyorsun.
Hocam vergi mevzusunu ve BtcTurk'u neden önerdiğini tam anlayamadım. Tekrar açıklayabilir misiniz?

Edit: Sizi bulmuşken birkaç soru sormak isterim konu sahibi için de konusunu dağıttığım için özür dilerim. Technopat sağ olsun yatırım tavsiyesi istemek yasak diyerek konumu siliyor ki yatırım tavsiyesi falan istemedim.
Kripto işine girmek istiyorum. Binance mı kullanmalıyım Binance TR mi? Açıkçası şu an Binance'da hesabım var ve buraya TL olarak mı yatırılıyor dolar olarak mı onu da öğrenebilir miyim?

XRP kısa sürede üçe katladı ve dirence geldi buradan alınmaz. Alım satım işlemleri spottan yapılır, YouTube'tan faydalan, bununla ve daha fazlasıyla ilgili çok fazla içerik var. Yıllardır bu işin içindeyim, BTC kısa vadede sert bir düzeltme verecek onu beklemeni öneririm. Yükselişin son bir dalgası kaldı daha sonra düzeltme sürecine gireceğiz büyük ihtimalle.
hocam uzun yıllardır bu işin içinde olduğunuzdan aklıma takılan bir soruyu cevaplamanizi rica edeceğim, son konuma bir göz atabilir misiniz acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı