XRP Nerede Duracak?

XRP'nin şu anki fiyatı $0.98. sizce nereye kadar yükselir ve şu an almak mantıksız mı?

Hedefi 1 dolar davayı kazanmış sanırım piyasa XRP'yi fiyatladı sonuç ta çıkarsa1 dolar diyebiliriz yinede riskli diyebiliriz ama başka majör coinler öneririm trx düşüşte düzeltmesinden sonra hedef 0.18

Dün 6.77'den yaklaşık 30 tane alıp geri düşer korkusuyla aldıktan iki saat sonra aynı fiyata sattım. Az önce 8.30'ları bile gördü :(. Tahmin etmek zor, düşer veya artar. Şu an almak bence mantıksız.

Dün 6.77'den yaklaşık 30 tane alıp geri düşer korkusuyla aldıktan iki saat sonra aynı fiyata sattım. Az önce 8.30'ları bile gördü :(. Tahmin etmek zor, düşer veya artar. Şu an almak bence mantıksız.

Önemli direnci kırmıştı bende satıcaktım önemli direnci kırınca satmaktan vazgeçtim 1 dolar da satacağım bende.

Çok takmayın hocam bende 25 centten 36 tane alıp aynı fiyata satmıştım 50 cent olunca tekrar almıştım da tekrar 25-30 cente düşmüştü 😂 neyseki şimdi 98 cent oldu en azından zarardan döndük.
An itibariyle XRP $1.65. İyiki satmamışım 😂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı