H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 22 Şubat 2021 #11 Evet. Limit Emri Nedir? | Binance Academy Limit emri, belirli bir alış ya da satış fiyatına sahip bir alım-satım emri türüdür. Yalnızca, piyasa fiyatının limit fiyata (ya da daha iyi bir fiyata) ulaşması durumunda gerçekleştirilir. academy.binance.com
Evet. Limit Emri Nedir? | Binance Academy Limit emri, belirli bir alış ya da satış fiyatına sahip bir alım-satım emri türüdür. Yalnızca, piyasa fiyatının limit fiyata (ya da daha iyi bir fiyata) ulaşması durumunda gerçekleştirilir. academy.binance.com
1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 23 Şubat 2021 #12 alp tuna dedi: Yani dolar almadan alamıyorum. Ama internette öyle yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Başka pariteylede alınır ama çok dalgalı olur BNB ile alırsan sıkıntı mesela USDT ile almani öneririm XRP fazla alma dava pek olumlu değil.
alp tuna dedi: Yani dolar almadan alamıyorum. Ama internette öyle yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Başka pariteylede alınır ama çok dalgalı olur BNB ile alırsan sıkıntı mesela USDT ile almani öneririm XRP fazla alma dava pek olumlu değil.