XS Max'dan Note 20 Ultra'ya geçmek

Bütçe
10000

Ayazata

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar.
Yaklaşık 2 yıldır ayfon ve birkaç aydır XS Max kullanıcısıyım. Samsung akıllı telefon hiç kullanmadım, sebebi de işlemci konusunda bölgesel olarak farklı ürünler gönderiyor olmalarıydı. Birkaç haftadır Note 20 Ultra ile ilgileniyorum. Evet içinde 990 çip var ve evet kuzey Amerika'ya 865 çip ve 12 GB RAM donanımlarıyla gönderdikleri telefonları Avrupa'ya ve bize 990 çip ve 8 GB RAM ile göndermişler. Bu başlı başına bir hatalı bir karar zaten. İnternette arayınca SD çipli telefonlar bulunabiliyor ancak pasaporta kayıt ettirme dışında bir ihtimal olmadığı ve duyduğum kadarıyla Samsung serverlarını kapattığı için hiç almaya yeltenmedim.
Birkaç teknoloji mağazasında telefonu elime alıp inceledim ve çok hoş buldum açıkçası. İnsana elinde kaliteli bir ürün tuttuğunu çok çabuk hissettiriyor. Özellikle ekranı muhteşemdi. Telefondan bir şeyler izlemeyi sevdiğim için ekranı aradığım özellikler listesinde tepeye koyarım hep.
Aklıma takılan diğer bir şey ise Note 10+ ile Note 20 Ultra karşılaştırmaları oldu. Kimisi Note 10+ bir önceki nesil olmasına rağmen Note 20 Ultra'dan daha iyi olduğunu, kimisiyse tersini söylüyor. Açıkçası Note 20 Ultra'ya geçmek istiyorum. Fikirlerinizi de merak ediyorum, kullanıcısı varsa ve deneyimlerini esirgemezse sevinirim.

S20+ kullanıcısıyım ve kalem haricinde donanımı birebir aynı. Exynos 990 ısınan ve pil tüketimi fazla olan bir cihaz. iPhone XS Max daha iyi bir cihaz diyebilirim. Android şu zamanlarda çok stabil ve performanslı olmasına rağmen iOS hala önde.

Exynos 990 işlemcili cihazlardan uzak durun. Isınmasının yanı sıra güç tüketimi de oldukça fazla. Bu da batarya süresine yansıyor. Apple özellikle A14 ve A15 işlemcileriyle Android telefonlardaki işlemciler ile aradaki farkı çok açtı. Samsung kullanmak istiyorsanız S20FE, S21, S22 (düz S22 hariç) serilerine yönelebilirsiniz. İlla Note kullanacağım derseniz Note 10+ modeli de alınabilir, halen iş yapar ama önermem açıkçası. Elinizdeki XS Max kötü bir cihaz değil çünkü.

Bence değiştirmek istiyorsanız S21 veya S21+ bakın hocam. Note 20'den işlemci olarak daha iyiler. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi XS Max gayet iyi bir telefon ama değişiklik istiyorsanız bence S serisi daha iyi olur.

Dediğim gibi XS Max OLED ekranlı ve genel itibarıyla beğendiğim bir telefon. Bir süredir de değişiklik istiyorum. Hiç kimse önermiyor Note 20 Ultra'yı. Note serisini 5'ten beridir çok beğenirim. Üzüldüm açıkçası ancak S21+ da bakacağım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı