K Kaanne Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #1 Ubisoft'tan Rainbow Six: Siege aldım ve Papara'ya baktığımda aboneliklerde bu görünüyor nasıl iptal ederim veya ne işe yarıyor bu? Dosya Ekleri a0e2a199-1373-4baa-a88f-02fc8641b8f9.jpg 18 KB · Görüntüleme: 494
Ubisoft'tan Rainbow Six: Siege aldım ve Papara'ya baktığımda aboneliklerde bu görünüyor nasıl iptal ederim veya ne işe yarıyor bu?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #2 Ne bilmiyorum ama kapatabilirsin papara üzeriden para çekemez senden. Artı 0 Eksi
lordbey Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #3 Xsolla Epic Games, Twitch, Steam, PUBG, Roblox gibi firmalarla ortak olan ödeme yaptığınız aracı firma gibi düşünebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Xsolla Epic Games, Twitch, Steam, PUBG, Roblox gibi firmalarla ortak olan ödeme yaptığınız aracı firma gibi düşünebilirsiniz.
KS KS K Kaanne Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #4 GTX 1060 6GB dedi: Ne bilmiyorum ama kapatabilirsin Papara üzeriden para çekemez senden. Genişletmek için tıkla... Kapattımda öğrenmekte istedim 164 TL oyunun fiyatı şimdi kapatmazsam her ay benden para mı çekecek bu? lordbey dedi: Xsolla Epic Games, Twitch, Steam, PUBG, Roblox gibi firmalarla ortak olan ödeme yaptığınız aracı firma gibi düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki abonelik yazıyordu bu her ay para mı çekecek? Artı 0 Eksi
GTX 1060 6GB dedi: Ne bilmiyorum ama kapatabilirsin Papara üzeriden para çekemez senden. Genişletmek için tıkla... Kapattımda öğrenmekte istedim 164 TL oyunun fiyatı şimdi kapatmazsam her ay benden para mı çekecek bu? lordbey dedi: Xsolla Epic Games, Twitch, Steam, PUBG, Roblox gibi firmalarla ortak olan ödeme yaptığınız aracı firma gibi düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki abonelik yazıyordu bu her ay para mı çekecek?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #5 lordbey dedi: Xsolla Epic Games, Twitch, Steam, PUBG, Roblox gibi firmalarla ortak olan ödeme yaptığınız aracı firma gibi düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... @Kaanne şu mesajdan anladığım kadarıyla paparanın hatası yanlışlıkla abonelik olarak görmüş. sıkıntı yok çekmezdi yani. Artı 0 Eksi
lordbey dedi: Xsolla Epic Games, Twitch, Steam, PUBG, Roblox gibi firmalarla ortak olan ödeme yaptığınız aracı firma gibi düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... @Kaanne şu mesajdan anladığım kadarıyla paparanın hatası yanlışlıkla abonelik olarak görmüş. sıkıntı yok çekmezdi yani.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.110 Çözümler 17 Yer İstanbul 19 Ocak 2024 #6 Kaanne dedi: Kapattımda öğrenmekte istedim 164 TL oyunun fiyatı şimdi kapatmazsam her ay benden para mı çekecek bu? Peki abonelik yazıyordu bu her ay para mı çekecek? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece oyun aldıysan tekrarlamaz ama ubisoft'un aboneliğini alırsan tekrarlar. Artı 0 Eksi
Kaanne dedi: Kapattımda öğrenmekte istedim 164 TL oyunun fiyatı şimdi kapatmazsam her ay benden para mı çekecek bu? Peki abonelik yazıyordu bu her ay para mı çekecek? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece oyun aldıysan tekrarlamaz ama ubisoft'un aboneliğini alırsan tekrarlar.
lordbey Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 251 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #7 Kaanne dedi: Kapattımda öğrenmekte istedim 164 TL oyunun fiyatı şimdi kapatmazsam her ay benden para mı çekecek bu? Peki abonelik yazıyordu bu her ay para mı çekecek? Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok eğer satın alım adı altında yaptıysanız çekmez diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Kaanne dedi: Kapattımda öğrenmekte istedim 164 TL oyunun fiyatı şimdi kapatmazsam her ay benden para mı çekecek bu? Peki abonelik yazıyordu bu her ay para mı çekecek? Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok eğer satın alım adı altında yaptıysanız çekmez diye düşünüyorum.
KS KS K Kaanne Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #8 GTX 1060 6GB dedi: @Kaanne şu mesajdan anladığım kadarıyla Papara'nın hatası yanlışlıkla abonelik olarak görmüş. Sıkıntı yok çekmezdi yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. lordbey dedi: O konuda bir bilgim yok eğer satın alım adı altında yaptıysanız çekmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. Earas dedi: Hayır. Sadece oyun aldıysan tekrarlamaz ama ubisoft'un aboneliğini alırsan tekrarlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. Artı 0 Eksi
GTX 1060 6GB dedi: @Kaanne şu mesajdan anladığım kadarıyla Papara'nın hatası yanlışlıkla abonelik olarak görmüş. Sıkıntı yok çekmezdi yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. lordbey dedi: O konuda bir bilgim yok eğer satın alım adı altında yaptıysanız çekmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için. Earas dedi: Hayır. Sadece oyun aldıysan tekrarlamaz ama ubisoft'un aboneliğini alırsan tekrarlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için.
act1ve Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 200 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri PC Bileşenlerim: i3 12100F / NVIDIA RTX 4060 8GB / 8×2 GB 3200 Mhz DDR4 RAM / 1TB M2 SSD / 1TB SATA HDD / 600W 80+ PSU PC Ekipmanları: Klavye: Redragon K617 Fizz RGB / Mouse: Claws Nexus V1 Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #9 Kaanne dedi: Ubisoft'tan Rainbow Six: Siege aldım ve Papara'ya baktığımda aboneliklerde bu görünüyor nasıl iptal ederim veya ne işe yarıyor bu? Genişletmek için tıkla... Hocam her hangi bir sorun yaşadınız mı aboneliği kapattınız mı? Artı 0 Eksi
Kaanne dedi: Ubisoft'tan Rainbow Six: Siege aldım ve Papara'ya baktığımda aboneliklerde bu görünüyor nasıl iptal ederim veya ne işe yarıyor bu? Genişletmek için tıkla... Hocam her hangi bir sorun yaşadınız mı aboneliği kapattınız mı?