O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 5 Haziran 2021 #1 Meraktan Xubuntu yüklemiştim. Şimdi EXE dosyalarını açabilmek için kod yazıyordum, kodu yazdıktan sonra şifre istedi ama şifre yazamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Meraktan Xubuntu yüklemiştim. Şimdi EXE dosyalarını açabilmek için kod yazıyordum, kodu yazdıktan sonra şifre istedi ama şifre yazamıyorum.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 5 Haziran 2021 #11 O zaman yanlış giriyorsun... Artı 0 Eksi
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 5 Haziran 2021 #12 O Görkem dedi: Hocam ben galiba şifremi unutmuşum. Deniyorum ama olmuyor, herhangi bir şifre kaldırma yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... ubuntu parola sıfırlama şeklinde aratırsan bir çok kaynak bulabilirsin. Artı 0 Eksi
O Görkem dedi: Hocam ben galiba şifremi unutmuşum. Deniyorum ama olmuyor, herhangi bir şifre kaldırma yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... ubuntu parola sıfırlama şeklinde aratırsan bir çok kaynak bulabilirsin.
KS KS O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 5 Haziran 2021 #13 OzgunP dedi: ubuntu parola sıfırlama şeklinde aratırsan birçok kaynak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Parolamı sonunda sıfırladım. Şimdi sıra sizin komutu denemekte. Artı 0 Eksi
OzgunP dedi: ubuntu parola sıfırlama şeklinde aratırsan birçok kaynak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Parolamı sonunda sıfırladım. Şimdi sıra sizin komutu denemekte.
schwarzeflagge Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 93 Makaleler 1 19 Haziran 2021 #14 O Görkem dedi: Hatalı olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... System76'nın Pop!_OS için yazdığı yazı sendede işe yarayabiliir. Buradan ulaşabilirsin. Artı 0 Eksi
O Görkem dedi: Hatalı olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... System76'nın Pop!_OS için yazdığı yazı sendede işe yarayabiliir. Buradan ulaşabilirsin.