Y splitter kablo önerisi

AdemKE

Hectopat
Merhaba bir süredir şu tarzda bir kablo kullanıyorum zamanında 15-20 TL civarı bir fiyata almıştım Arctis 5'in Chatmix'i bozulduğu için fakat seste ve mikrofonda kalite düşüşü/cızırtı yaşıyorum.

Bu ürünü buldum fakat sanırım artık Türkiye'ye satışını yapmıyorlar biraz bakındım ama alabileceğim herhangi bir yer bulamadım.

Kaliteli bir kabloya ihtiyacım var. 1 tane 3.5mm girişli, 2 tane 3.5mm çıkışlı olacak kablo. Önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci linktekini kullanıyordum hocam bende gayet yeterli bir ürün ama kablosu kısa oluyor bunu unutmayın

Birinci linktekini kullanıyordum hocam bende gayet yeterli bir ürün ama kablosu kısa oluyor bunu unutmayın.

1740760109083.jpeg

1740760135634.jpeg

1740760162023.jpeg

Hocam normalde belki yeterli oluyordur da Arctis 5'in girişi kendisine özgü bir kablodan sağlanıyor girişleri farklı o yüzden birden fazla dönüştürücü kullanıyorum cihazı kullanmak için. Tahminimce ses ve mikrofon kalitesini de bu durum etkiliyor. Diğer kablolar kulaklığın kendi kutusundan çıkanlar fakat asıl kablo pek güven vermiyor daha kalitelisiyle değiştirirsem mikrofondaki dip sesin bir nebze olsun azalacağını umuyorum.

Eki Görüntüle 2434841

Eki Görüntüle 2434842

Eki Görüntüle 2434844

Hocam normalde belki yeterli oluyordur da Arctis 5'in girişi kendisine özgü bir kablodan sağlanıyor girişleri farklı o yüzden birden fazla dönüştürücü kullanıyorum cihazı kullanmak için. Tahminimce ses ve mikrofon kalitesini de bu durum etkiliyor. Diğer kablolar kulaklığın kendi kutusundan çıkanlar fakat asıl kablo pek güven vermiyor daha kalitelisiyle değiştirirsem mikrofondaki dip sesin bir nebze olsun azalacağını umuyorum.

Dip ses Arctis serisinin genel sorunu hocam Arctis Pro da bile var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı