GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 23 Eylül 2022 #11 İlkay Tokat dedi: Android sürümün 9 herhalde fabrika ayarı, güncelleme kontrolü yap geldiyse güncellemeri tamamla. Benim cihazada artık güncelleme gelmiyor mesela Android 10 kullanıyorum 9'dan 10 yükseltmiştim ama bir kasma durumu yok bende. Genişletmek için tıkla... Hepsi tamam güncellemelerin yüklenirken otomatik yaptı.Ama hala kasıyor.
İlkay Tokat dedi: Android sürümün 9 herhalde fabrika ayarı, güncelleme kontrolü yap geldiyse güncellemeri tamamla. Benim cihazada artık güncelleme gelmiyor mesela Android 10 kullanıyorum 9'dan 10 yükseltmiştim ama bir kasma durumu yok bende. Genişletmek için tıkla... Hepsi tamam güncellemelerin yüklenirken otomatik yaptı.Ama hala kasıyor.
İlkay Tokat Picopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #12 Her şey Donanımda bitiyor bence ya Satıp Yenile derim hiç uğraşma
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 23 Eylül 2022 #13 SkyLord06TR dedi: rom falan kurarsan biraz daha hızlanır belki Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini acmasi gerekiyor ancak bu Y5 serisi icin ugrasmaya degmez. Resmi destek kesildi, 3. parti uygulamalarin cogu da bu modelleri desteklemiyor.
SkyLord06TR dedi: rom falan kurarsan biraz daha hızlanır belki Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidini acmasi gerekiyor ancak bu Y5 serisi icin ugrasmaya degmez. Resmi destek kesildi, 3. parti uygulamalarin cogu da bu modelleri desteklemiyor.