Y7 2019 EDL mod ile nasıl stock ROM yüklenir?

K.Makise

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Elimde Y7 2019 DUB-LX1 var, cihaz açılmıyor Huawei yazısından sonra eRecovery ekranına atıyor. bu ekrandan 3 kez yazılım yüklemesi yaptım ama işe yaramadı. Cihazın arkasını söktüm ve EDL moda geçebiliyorum. Sürücüler kurulu QFIL falan görüyor cihazı ama sürekli sahara error veriyor. Dünden beri uğraşıyorum bir türlü atamadım.

Yardımcı olabilir misiniz? Bilgisayar, hafıza kartı falan da var sorun değil. Hafıza kartıyla ROM yüklenmiyor haberiniz olsun hata veriyor.

Galiba sorunu çözdüm şu an QFIL yükleme yapıyor. Sorunu bataryayı çıkartıp EDL moda geçerek çözdüm.

"File transfer %9.16" da kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaza ROM'u attım başarılı olduğunu söyledi fakat cihazı açmaya çalıştığımda hiç tepki vermiyor.

Yardımcı olabilecek daha bilgili ve tecrübeli birileri var mı?

@Umut Nas hocam senin bir yardımın dokunabilir mi? En son cihazı Fastboot moda almayı başardım. Elli tane forum gezdim bir o kadar video izledim çoğunda UMT, EFT gibi ücretli programlarla yapıyorlar. Şu an elimde QPST, QFIL ve Halabtech Tool var.

Forumun birinde ücretli program kullanmadan yaptılar ama onlar board yazılımını atıyorlar ben ise beceremedim. Telefon açılmıyor, test point ile (DUB-LX1 8.2.0.192(c185) sürümünü yüklüyorum ama iki dosyayı skip geçiyor ve başarılı diyor cihaz ise tepki vermiyor.

Şu anda da dediğim gibi FASTBOOT&RESCUE MODE modda, HiSuite de denedim ama cihaz desteklemiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı