Yabancı arkadaş edinip onlar üstünden yurt dışından işler yapılabilir mi?

Daha fazla  
18 yaşındayım, asosyal biriyim ama internette çok fazla konuşur, ederim. Yani dışarıda hiç konuşamam ama internet ortamında kamera açıp herkesle özgüvenli şekilde güle oynaya konuşurum. İnternet işleri ile ilgileniyorum ve internet üslubunda, örneğin Discord vb. çok yabancı ile konuştum. Ama tabii ilerletmediğim için kaldı. Çeviri yardımı ile sürekli sohbet ederim. Ve bu insanların arasından, işe ihtiyacı olan vb. çıkar ise bana yurt dışından iş bulma fırsatı tanıyabilir mi acaba?

Ben Türk olmayan, Avrupa ülkesinde yaşayan insanları kendi içimde arkadaştan çok bağlantı olarak görürüm. Eğer ki İngilizce öğrenip iş imkânımı genişletemezsem, İngilizce öğrenmemin bir anlamı kalmaz. Ben İngilizce bilmiyorum ama öğrenme motivasyonum sadece para kazanmak. Yoksa ne yapayım elin yabancısını, kültürünü. Tâbiriz ederiz de para gelmezse iş çok sıkıntı. Bilen kişiler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar senin için uğraşacak olsa bile sen onlara ne sunuyorsun? Kimse internetten bir tanıdığı için kendi işi değilse başkasının iş yerine gidip benim bir arkadaşım var, o çok iyi ve mesuliyetini ben alıyorum, işe alır mısınız demez.

Onlar senin için uğraşacak olsa bile sen onlara ne sunuyorsun? Kimse internetten bir tanıdığı için kendi işi değilse başkasının iş yerine gidip benim bir arkadaşım var, o çok iyi ve mesuliyetini ben alıyorum, işe alır mısınız demez.
Tabii ki olur, çıkar. İş bulmak şans işi biraz da. Freelancer şekilde, yani kendim yerel olarak çok çalıştım ama her zaman para alamıyorum. Bu işi kendimi daha da geliştirmek istiyorum, her zaman gelişim aşamasında görüyorum kendimi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı