GumrukMemuru
Picopat
Oyle bir arkadasim olsa agizini burnunu kirmistim.Arkadaşı değil hocam bir eleman
Oyle bir arkadasim olsa agizini burnunu kirmistim.Arkadaşı değil hocam bir eleman
Ne arkadaşı kanka dolandıran biri niye arkadaşım olsun lafın gelişi bir arkadaş dedim. Bide 570 TL kaybettimPara çok yüklü miktar değilse uğraşma. Arkadaşın sonuçta gidip konuş halledin. Gerekirse polise falan ver. Savcılığa ver kanıtların varsa avukatla görüş. Biz buradan bir şey desek yanlış olur.
Aslında amacım dava etmem ama hiç bilmiyorum bu dava olaylarını.Kendi isteğinle attığın için hiçbir şey yapamazsın. Dava falan ederim diyorsan o ayrı mesele tabii.
Ayran iç.Papara'dan bir arkadaşın IBAN'ına para attım ve dolandırıldım işte.
Nasıl dolandırıldığımı boş verin ben bu arkadaşa ne yapabilirim, Papara'nın desteğine yazdım ve iki kişi arasındaki işlemlere müdahale edemiyoruz yazdılar, ne yapmam gerek?
ha bu arada adamla mesajlarım var Messenger'da.Kaç liraydı hocam? Mahkemeye verebilirsin fakat çok çok uzun sürer ve sonunda sen haksız çıkabilirsin. Kendi isteğinle atmışsın.
570 lira için hiçbir devlet görevlisi uğraşmaz.Nasıl dolandırıldın? Bir ihtimal.ha bu arada adamla mesajlarım var Messenger'da.
Onların hepsini kopyala ve mesaj yedeği alma özelliği varsa Messenger da araştır ve yedek al. Kanıtın bulunsun. Yarın gidip mahkemeye verebilirsin. 570 TL için devlet görevlileri uğraşır ama 2-3 sene sürer o parayı biraz zor alırsın fakat o dolandıran kişi sürünür mahkemelerde onun da bir ailesi var ve çok sıkıntı yaşar ileride devlet görevlisi bile olamaz siciline işlerse.ha bu arada adamla mesajlarım var Messenger'da.
Hocam 40 TL bakiye için 80 TL para yüklemek gerekiyor hepsi çöp siteler bana göre böyle şeyler yüzünden kaç kere dolandırıldım bir bilseniz.Kusura bakmayın ama bayağı enayilik yapmışsınız. Takas, alımsatış işlemlerinde İtemsatış veya Param Güvende kullanın.
Hocam 40 TL bakiye için 80 TL para yüklemek gerekiyor hepsi çöp siteler bana göre böyle şeyler yüzünden kaç kere dolandırıldım bir bilseniz.
Ne arkadaşı kanka dolandıran biri niye arkadaşım olsun lafın gelişi bir arkadaş dedim. Bir de 570 TL kaybettim.
Aslında amacım dava etmem ama hiç bilmiyorum bu dava olaylarını.
570 TL ye oturduğum yerde 10 tane dürüm alabiliyom570 TL için değmez zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.