Yabancı birisini nasıl ihbar edebilirim?

sukuterkopke

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sinop
Daha fazla  
Bahsettiğim kişi Türkiye'de değil ve burada anlatamacayağım çok büyük bir suç işliyor. Discord'ta arkadaşımın fotoğrafını istedi diyerek kendisiyle iletişime geçtim ancak geçmez olaydım. Acilen ihbar etmem lazım.

Evet ihbar edeceğim çünkü yaptığı şuç çocuklara yönelik.

Fotoğraf istedi diye değil çok büyük bir suç burada anlatırsam sonum iyi olmayacak çünkü.

Türkiye'de olmadığı süreçte, oraya gitmediğiniz durumda herhangi bir şey yapamayacaksınız, iyi geceler.
Sizin dediğiniz yolla yapmadık zaten. Ayrıca biz şikayetimizi ettik işlem yapılır mı yapılmaz mı orasını bilemem.

O his mükkemel ya bir ucubeyi yok edince

Discord ofisi Amerika'da olduğu için b*ku yedi günaydın.

Nasıl şikayet yaptınız bu arada Discord Türkiye'ye log veriyor büyük olaylarda terörizm faaliyetleri ve devlet kurumlarını hackleme operasyonlarında zaten şahıs Amerika'da yaşıyor siz türkiyedesiniz.

Nasıl şikayet yaptınız bu arada Discord Türkiye'ye log veriyor büyük olaylarda terörizm faaliyetleri ve devlet kurumlarını hackleme operasyonlarında zaten şahıs Amerika'da yaşıyor siz türkiyedesiniz.
Discord çocuk istismarında anında bir kuruma şikayet ediyor.

Bakın.

Dosya Ekleri

• A67BA917-A74A-424C-AB3B-1F6DB1807F9D.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 36
Türk polisine ve yerel bir yere yapacağınız şikayet ile ilgileneceklerini sanmıyorum, direkt şüphelinin yaşadığı ve vatandaşı olduğu ülkeyi öğrenin. Ardından direkt konsolosluk-elçilik ile iletişime geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…