Steam Yabancı birisinin bedava Steam cüzdanı mesajı atması normal mi?

Merhaba az önce oyun oynamak için hesabımı açtığım da böyle bir mesaj ile karşılaştım sizce bir tuzak olabilir mi aynı Discord token olayı gibi bilenler yardım edebilir mi?

Ekran Alıntısı.PNG

Tıklama siteye baksana ne alaka yani. Benim steam hesaba bir benzeri ulaşıp bütün itemleri kendilerine çekmişlerdi. Hem de tıklamamama rağmen. Steam’e yazdım ilgilenmediler bile. Sil engelle kullanıcıyı direkt.

Yüksek ihtimalle mesajı atan kullanıcıya da böyle bir mesaj gitti ve o tıklayınca onun da hesabını çaldılar ve arkadaşlarının hepsine gönderiyorlar. Dolandırıcılık yöntemi.

Tıklama siteye baksana ne alaka yani. Benim Steam hesaba bir benzeri ulaşıp bütün itemleri kendilerine çekmişlerdi. Hem de tıklamamama rağmen. Steam'e yazdım ilgilenmediler bile. Sil engelle kullanıcıyı direkt.

Şimdi ben de raporlayıp engelledim kullanıcıyı ilgilenirler mi orasını bilemem.

Birisi atıyor bu şekilde. Bir başkası tıklıyor ve o da başkalarına atıyor. Bu şekilde herkese yayılıyor. Dolandırıcı linki, tıklamayın sakın.

Birisi atıyor bu şekilde. Bir başkası tıklıyor ve o da başkalarına atıyor. Bu şekilde herkese yayılıyor. Dolandırıcı linki, tıklamayın sakın.

Tıklamadım engelledim zaten kullanıcıyı da konuyu bilgi almak amaçlı açtım zaten gülücük emojisi bırakan arkadaşlar ne yaşıyor anlamadım saf gibi tıklayacak değilim herhalde bağlantıya. Bu arada bilgi için teşekkür ederim.

Şimdi ben de raporlayıp engelledim kullanıcıyı ilgilenirler mi orasını bilemem.
Hiç ilgilenmiyorlar. Cevap olarak bana “legal bir takas gibi görünüyor” yazmışlar. Ben de “arkadaş listemde bile olmayan Rusça dildeki bir sayfayla mal mıyım karşılıksız takas yapayım” diye yazdım cevap bile vermediler:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı