Yabancı biriyle konuşmak

English Teacher

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese merhaba
Pazar günü saat sabah Onda Milano da olacağım.Okul projesiyle gidiyorum ve bir İtalyan ailenin yanında 1 hafta kalacağım. Benim yaşımda (16) bir kız öğrencide kalacağım. Muhabbet etmek istiyorum. Açıkcası ingilizce olarak bir sıkıntım yok konuşabilirim fazlasıyla ama konu hakkında sıkıntı var tam olarak ne konuşacağımı bilmiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülke hakkında sorular sor, yemekleri, kültürleri, sporlar hakkında konuş. Fazla da sıkma :)
Çok yüzeysel kalıyor. Gerçek bir arkadaş gibi muhabbet etmekte gerçekten zorlanıyorum.2 gün sonra gideceğim ve şuan whatsapp'tan konuşuyoruz. Konu açamadığımdan dolayı geriliyorum açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir degisim programiyla 1 yil Budapeste'de yasadim 3-4 yil once. Soyleyebilecegim tek sey su: Onlar zaten senin kafani sisirecekler :) Ama yine de tavsiye vermek gerekirse dondurma diyebilirim. Italyan dondurmalari gercekten meshur. Ya da pizza veya makarna. Bu saydiklarimi denemek istedigini ve bir yer bilip bilmedigini sor. Seni bir yere goturecektir buyuk ihtimalle. Orada sohbet edebilirsiniz. Konu kendiliginden acilir zaten :) Sorun olursa etiketle beni cevaplarim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı