Yabancı dizi önerisi

Marvel seviyorsun ha. O zaman Avengers serisini izle ve sonrasında WandaVision izle. Sonra da Falcon and Winter Soldier var onu izlersin. Avengers ile bağımsız olanlardan da Iron Fist, The Defenders ve Punisher iyidir.

Son olarak finalinde ciddi manada gözümden yaş getiren Agents of S.H.I.E.L.D. adlı diziye başlayabilirsin.

Şimdilik WandaVision iyi olur ama sonrasında AoS izlemek daha mantıklı olacaktır. Mükemmel dizilerdir hepsi.

Hocam ben fazla sayıda yabancı dizi izlediğime inanıyorum açıkcası o yüzden size yapacağım önerilere kesinlikle bir göz atmanızı tavsiye ederim. Top 10 listem sırasız bir şekilde aşağıdadır.
  • Game Of Thrones
  • Breaking Bad
  • Prison Break
  • Sherlock
  • Rick and Morty
  • Sons Of Anarchy
  • Friends
  • How I Meet Your Mother
  • The Big Bang Theory
  • Queen's Gambit

Marvel fanı isen hiç vakit kaybetmeden direkt Punisher izle hastası olacaksın. Eğer daha gerçekçi ve suç konulu ağır dizi arayışına girersen dizi sektörünün top3'ünü söylüyorum. The sopranos, The wire ve OZ.

Top listem aşağıda hocam hepsine bakabilirsiniz. Bu liste tamamen benim en sevdiğim dizileri içermektedir kesinlikle tavsiyemdir.
  • Sherlock
  • Game Of Thrones
  • Rick and Morty
  • Prison Break
  • Breaking Bad
  • Friends
  • How I Meet Your Mother
  • The Big Bang Theory
  • Sons Of Anarchy
  • Queen's Gambit

Arkadaşlar son izlediğim dizi de bitince bir boşluğa düştüm ve kendime dizi arıyorum. Daha önce Witcher, Rick and Morty ve merlin izledim halihazırda Prison Break izliyorumç tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: Tam bir Marvel fanıyım.

Marvel fanı olup "Daredevil" isimli yapımı izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Mükemmel bir dizi. En sevdiğim süper kahraman dizisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı