Yabancı dizi önerisi

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Selamlar. Tercihen aşırı fantastik ögeler veya gereksiz toplum duyarları içermeyen, mutlaka izlemelisin dediğiniz dizi önerilerini bekliyorum. Süresi çok fark etmez ama toplamda 70-80 bölümden uzun olmasın mümkünse. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

The Sopranos.
Game of Thrones.
The Wire.
Prison Break.
Blue Mountain State.
Hannibal.
How I Met Your Mother.
F. R. I. E. N. D. S
Peaky Blinders.
Sherlock.
True detective.
La Casa de Papel.

Selamlar. Tercihen aşırı fantastik ögeler veya gereksiz toplum duyarları içermeyen, mutlaka izlemelisin dediğiniz dizi önerilerini bekliyorum. Süresi çok fark etmez ama toplamda 70-80 bölümden uzun olmasın mümkünse. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

The Sopranos.
Game of Thrones.
The Wire.
Prison Break.
Blue Mountain State.
Hannibal.
How I Met Your Mother.
F. R. I. E. N. D. S
Peaky Blinders.
Sherlock.
True detective.
La Casa de Papel.
Merhaba.

Poser'lık gibi olmasın ama Dexter önerebilirim. İlk 2 sezon sizi sararsa sonrasında devam edersiniz :)
Bitirdim bitireceğim diyorum ama vakit bulamadım daha.

The Sopranos.
Game of Thrones.
The Wire.
Prison Break.
Blue Mountain State.
Hannibal.
How I Met Your Mother.
F. R. I. E. N. D. S
Peaky Blinders.
Sherlock.
True detective.
La Casa de Papel.
The Wire, Prison Break izleyen adam Oz da izlesin onu da seversin. Bir de Sopranos, Prison Break izleyen birisi Breaking Bad ile en büyükleri tamamlamalı. Özellikle Prison Break ve Breaking Bad sinema seven herkesin izlemesi gereken yapımlar. En iyi iki dizidir bana göre.

Merhaba.

Poser'lık gibi olmasın ama Dexter önerebilirim. İlk 2 sezon sizi sararsa sonrasında devam edersiniz :)
Bitirdim bitireceğim diyorum ama vakit bulamadım daha.
Katil teması biraz yordu gibi, çünkü The Wire öncesi en son Hannibal izlemiştim ama aklımda olan dizilerden o da hocam.

The mentalist
151 bölümmüş ama güzel bir dizi bakın derim.
Şu an için fazla uzun hocam, teşekkür ederim ama.

The Wire, Prison Break izleyen adam Oz da izlesin onu da seversin. Bir de Sopranos, Prison Break izleyen birisi Breaking Bad ile en büyükleri tamamlamalı. Özellikle Prison Break ve Breaking Bad sinema seven herkesin izlemesi gereken yapımlar. En iyi iki dizidir bana göre.
Benim de aklımdan Oz geçiyordu açıkçası. Sadece The Wire ile üst üste çok mu olur bilemedim ama bakacağım. Prison Break 1. sezon bence de gelmiş geçmiş en iyi dizi sezonudur ama tüm sezonları genelleme yapamayacağım o konuda. Aynı kaliteyi 5 sezon sürdürebilse inanılmaz olurdu. Ama o tema için yapılabilecek en iyisini yaptılar yine de.

Anladığım kadarıyla dedektiflik ve gizem seviyorsunuz dolayısıyla The Mentalist öneririm her bölümde farklı bir cinayeti bazı bölümlerde de ana hikaye ile ilgili bir göz atmalısınız hem de rahat ve açık bir teması var.

11.22.63 var, mini dizi 8 bölümlük ama ben çok beğendim. Finali de çok güzeldi. The Man in the High Castle var, izlerken bayağı beğenmiştim onu da. Suits izleyin bence, avukatlık dizisi ama alakanız olmasa bile akıp gider; 9 sezon, bölüm sayısı fazla olabilir ama yine de şans verin bence.

Bir de GoT izlediyseniz House of the Dragon da izleyebilirsiniz, 2. sezon biraz ortalama ama ilk sezonu güzeldi. Targaryen iç savaşını anlatıyor dizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı