Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 845 Çözümler 6 15 Ekim 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıldır yabancı dizi izliyorum fakat bu 5 yılın hepsi yabancı dizi izlemekle geçmedi tabii ki. Bazen ara verdiğim veya soğuduğum zamanlar da oldu. İzlediğim yabancı dizileri size aşağıda numaralanmış bir biçimde yazıyorum. Arrow The Flash Vikings Super Natural Game Of Thrones La Casa De Papel Peaky Blinders Evet arkadaşlar izlediğim yabancı diziler bunlar. Sizden istediğim bana önerebileceğiniz bir yabancı dizi var mı? Az çok yukarıda izlediğim dizilerden ne tür dizileri sevdiğimi anlamışsınızdır umarım.
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 yıldır yabancı dizi izliyorum fakat bu 5 yılın hepsi yabancı dizi izlemekle geçmedi tabii ki. Bazen ara verdiğim veya soğuduğum zamanlar da oldu. İzlediğim yabancı dizileri size aşağıda numaralanmış bir biçimde yazıyorum. Arrow The Flash Vikings Super Natural Game Of Thrones La Casa De Papel Peaky Blinders Evet arkadaşlar izlediğim yabancı diziler bunlar. Sizden istediğim bana önerebileceğiniz bir yabancı dizi var mı? Az çok yukarıda izlediğim dizilerden ne tür dizileri sevdiğimi anlamışsınızdır umarım.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Ekim 2019 #2 Punisher iki sezonu da izleyebilirsin. Güzeldir baya.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.492 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Ekim 2019 #3 Prison Break.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Ekim 2019 #4 Vavien. dedi: Prison Break. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. İzlenmediyse eğer mutlaka izlenmesi gerekiyor bence de.
Vavien. dedi: Prison Break. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. İzlenmediyse eğer mutlaka izlenmesi gerekiyor bence de.
coderxL Kilopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 36 Çözümler 3 15 Ekim 2019 #5 Mr.Robot Power Titans Legacies Kesınlıkle Izlemeni Tavsiye ederim..
Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 15 Ekim 2019 #6 Salvation. Sanırım şimdiye kadar izlediğim en iyi dizi. Gerçi senin zevkin farklı olabilir. Ama harika bir dizi. İlk sezonu güzel ama ikinci sezon daha güzel. Tek sıkıntısı dizi 2 sezon. Bir de House Md. deneyebilirsin.
Salvation. Sanırım şimdiye kadar izlediğim en iyi dizi. Gerçi senin zevkin farklı olabilir. Ama harika bir dizi. İlk sezonu güzel ama ikinci sezon daha güzel. Tek sıkıntısı dizi 2 sezon. Bir de House Md. deneyebilirsin.
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2019 #7 The Boys.
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 845 Çözümler 6 15 Ekim 2019 #8 painkiller dedi: Punisher iki sezonu da izleyebilirsin. Güzeldir baya. Genişletmek için tıkla... Konusu nedir dizinin hocam ? Vavien. dedi: Prison Break. Genişletmek için tıkla... Konularını da yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar. coderxL dedi: Mr.Robot Power Titans Legacies Kesınlıkle Izlemeni Tavsiye ederim.. Genişletmek için tıkla... Mr. Robot duymuştum galiba dizinin konusu bir adet ruhsal sağlığı bozuk bir hacker'ımı canlandırıyordu ?
painkiller dedi: Punisher iki sezonu da izleyebilirsin. Güzeldir baya. Genişletmek için tıkla... Konusu nedir dizinin hocam ? Vavien. dedi: Prison Break. Genişletmek için tıkla... Konularını da yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar. coderxL dedi: Mr.Robot Power Titans Legacies Kesınlıkle Izlemeni Tavsiye ederim.. Genişletmek için tıkla... Mr. Robot duymuştum galiba dizinin konusu bir adet ruhsal sağlığı bozuk bir hacker'ımı canlandırıyordu ?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Ekim 2019 #9 Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs dedi: Konusu nedir dizinin hocam? Genişletmek için tıkla... İhanete uğrayan sinirli eski bir askerin intikamı Çok fazla şiddet içerir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs dedi: Konusu nedir dizinin hocam? Genişletmek için tıkla... İhanete uğrayan sinirli eski bir askerin intikamı Çok fazla şiddet içerir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 845 Çözümler 6 15 Ekim 2019 #10 painkiller dedi: İhanete uğrayan sinirli eski bir askerin intikamı Çok fazla şiddet içerir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Marvel yazıyorsa benim için olay bitmiştir direk başlarım ben buna Teşekkürler hocam.
painkiller dedi: İhanete uğrayan sinirli eski bir askerin intikamı Çok fazla şiddet içerir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Marvel yazıyorsa benim için olay bitmiştir direk başlarım ben buna Teşekkürler hocam.