Yabancı dizi temalı duvar tablosu

worstzera

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Günlük hayatımda senelerdir yabancı dizi izleyen birisiyim. Güncel listemde 150+ sayısında bitirdiğim/hala izlediğim diziler bulunmakta.
Odamı da sevdiğim, benim için diğerlerine göre daha öne çıkan dizilerin öne çıkan posterlerinden (cam çerçeve içinde olabilir) duvara asmak istiyorum.
Fakat böyle bir ürün/bu işi yapan bir firma bulamadım.

Eğer denk geldiyseniz ya da bilginiz/öneriniz var ise cevaplarınızı bekliyorum.

Dizi tavsiyesi isteyen olursa diye, sizler için en sevdiğim bazı 'çok konuşulmayan' dizilerden liste oluşturdum; (sıralama rastgeledir)
  1. Hannibal
  2. The Originals.
  3. Shooter
  4. True detective.
  5. Punisher (Marvel)
  6. Person of ınterest.
  7. When they see us.
  8. The last ship.
  9. Lost'in space.
  10. Raised by wolves.
  11. We own this City.
  12. After Life.
  13. See
  14. Your Honor.
  15. Time (2021)
  16. Foundation (2021)
  17. How to sell drugs Online (Fast)
  18. Peacemaker
  19. All of us are Dead.
  20. Euphoria
  21. The boys (bu aslında çok konuşuldu ama es geçemedim)
  22. The terminal list.
  23. The bear.
  24. The old man.
  25. The undoing.

Çevrende matbaa/ozalitçi buluyorsun ve rica ediyorsun. Sürekli makineleri çalışacak kadar meşgul bir yer değilse perakende iş yaptıkları oluyor.

Kendi tasarlayıp çıkarttığım kitap ayraçlarım var mesela. Düzgünce hazırlayıp USB'ye atıyorsun. Adamın dosyayı inceleyip gerekirse düzenleyip bastırıp eline vermesi 5 dakika sürmüyor.

Çevrende matbaa/ozalitçi buluyorsun ve rica ediyorsun. Sürekli makineleri çalışacak kadar meşgul bir yer değilse perakende iş yaptıkları oluyor.

Kendi tasarlayıp çıkarttığım kitap ayraçlarım var mesela. Düzgünce hazırlayıp USB'ye atıyorsun. Adamın dosyayı inceleyip gerekirse düzenleyip bastırıp eline vermesi 5 dakika sürmüyor.
Baya mantıklı aslında. Zaman ayırıp tavsiye verdiğin için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı