Yabancı e-posta dolandırıcı mı?

TylerDurden4141

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım, az önce bir mail aldım spama falan da düşmediği için şüphelendim. Dosyayi indirmedim ama onizlemeden okudugum kadariyla 300 dolar ödemeli bir abonelikten söz ediyor. Gerçek olma ihtimali var mı? Harekete geçmeli miyim? Ne yapmalıyım?

Bir de you have 24 hours to cancel falan yazıyor o yüzden cok şüphemi çekti.

Screenshot_20250520_190516_Gmail.jpg

Merhaba dostlarım, az önce bir mail aldım spama falan da düşmediği için şüphelendim. Dosyayi indirmedim ama onizlemeden okudugum kadariyla 300 dolar ödemeli bir abonelikten söz ediyor. Gerçek olma ihtimali var mı? Harekete geçmeli miyim? Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2495256
Dolandırıcı, itibar etmeyiniz. "20 Hours to cancel" deme sebebi sizi kısıtlı zamanla strese sokup ödeme yaptırtmaları.

Eki Görüntüle 2495256

Bilmediğiniz ve duymadığınız bir yerden geldiyse direkt silin ve görmezden gelin.

Tamam hocalarım teşekkür ederim. 24 saat içinde iptal ediniz yazınca ben de paniğe düştüm. İyi ki buraya yazmışım hareket etmeden once. Zaten az olan parami kaptirmak istemem. Sag olun var olun hepiniz 🤚🏻

Technopat Haberler

Geri
Yukarı