Yabancı öğrenci sınavı zor mu?

Euro olmuş 10 lira dolar olmuş 8 lira ve olan olaylara bak arkadaşda haklı. Diğer ülkede çöplük yap 3000 Euro al sonra Türkiye’ye gel olsun 30000 TL. Ondan sonra Türkiye güzeldir de. Ülkede adelet yok siz ne diyorsunuz @mrEAGKE1903.

Kendime ait evim var ve kısmetse diş hekimliği okuyacağım, ne yani iyi bir hata süremez miyim?

Arkadaşlar tek ben mi çok seviyorum bu Türkiye'yi? Bazen Türkiye'deki arkadaşlarım buradan göçüp gitmek istediklerini söylüyor, garip geldi.
Arkadaşlarınız ülkeyi sevmediginden değil, işsizlikten, ekonomi gibi vs. etkenler yüzünden kaçmak istiyorlar ülkemizle alakalı bir problem değil yani İstanbul dediğimiz şehir dünyanın incisidir.

Burada da romanlar var, yan mahallemiz roman dolu mesela. Sorun gerçekten romanlarsa burada da bol bol roman var.

Bak şimdi bize göre roman ile çingene arasında fark vardır, her önümüze çıktıklarında bize saldırmaları ve üstüne üstlük bize bir zarar geldiğinde yunan polisinin bizi takmadığı artık sabrım taştı bu ülkede.
Arkadaşlarınız ülkeyi sevmediginden değil, işsizlikten, ekonomi gibi vs. etkenler yüzünden kaçmak istiyorlar ülkemizle alakalı bir problem değil yani İstanbul dediğimiz şehir dünyanın incisidir.

İşte ben de orada yaşamak istiyorum, orada evim var.

Kendime ait evim var ve kısmetse diş hekimliği okuyacağım, ne yani iyi bir hata süremez miyim?

Hocam bakın şimdi diş hekimlerinin ne kadar maaş aldığını bilmiyorum. Önemli olan ülkenin alım gücüdür. Alım gücü düşük bir ülkede 5000 TL hiçbir şey etmezken. Alım gücü yüksek olan ülkelerde 2500 TL kazanmak çok daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı