- Makaleler
- 3
Adalarına gidin hocam, ada halkı daha ılımlı.
Euro olmuş 10 lira dolar olmuş 8 lira ve olan olaylara bak arkadaşda haklı. Diğer ülkede çöplük yap 3000 Euro al sonra Türkiye’ye gel olsun 30000 TL. Ondan sonra Türkiye güzeldir de. Ülkede adelet yok siz ne diyorsunuz @mrEAGKE1903.
Evin nerede?(şehir olarak)Kendime ait evim var ve kısmetse diş hekimliği okuyacağım, ne yani iyi bir hata süremez miyim?
Arkadaşlarınız ülkeyi sevmediginden değil, işsizlikten, ekonomi gibi vs. etkenler yüzünden kaçmak istiyorlar ülkemizle alakalı bir problem değil yani İstanbul dediğimiz şehir dünyanın incisidir.Arkadaşlar tek ben mi çok seviyorum bu Türkiye'yi? Bazen Türkiye'deki arkadaşlarım buradan göçüp gitmek istediklerini söylüyor, garip geldi.
Olun diş hekimi sıkıntı değil ama Türkiye’yi sevmen belli dediğim gibi çöplük yap 3000 Euro gel buraya 5 yıllık para 30000 TLKendime ait evim var ve kısmetse diş hekimliği okuyacağım, ne yani iyi bir hata süremez miyim?
Burada da romanlar var, yan mahallemiz roman dolu mesela. Sorun gerçekten romanlarsa burada da bol bol roman var.
Arkadaşlarınız ülkeyi sevmediginden değil, işsizlikten, ekonomi gibi vs. etkenler yüzünden kaçmak istiyorlar ülkemizle alakalı bir problem değil yani İstanbul dediğimiz şehir dünyanın incisidir.
Kendime ait evim var ve kısmetse diş hekimliği okuyacağım, ne yani iyi bir hata süremez miyim?
@Cole McCree dedikleriniz doğrultusunda sizi Almanya'da yaşan ve Türkiye çok iyi, ekonomi çok iyi diyen gurbetçi çifte benzettim açıkçası, dışarıdan bakmakla olmuyor işte...
3 Ay yetmez, 3 yıl yetmez 30 yıl yaşamalısınız ülkede.
Kendinize ait olan evi nasıl aldınız?
Evin nerede?(Şehir olarak)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.