Yabancı takım tutmak

Messi Fan

Femtopat
Katılım
7 Mart 2024
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Türkiye'de futbol diğer ülkelere göre gelişmediğini ve tek hedefleri ise Türkiye de şampiyon olmak gibi küçük hedefleri olduğundan yabancı takım tutup keyif almak istiyorum ama yabancı takım tutmaya pek alışamadım, siz ne düşünüyorsunuz?
 
Ben de yabancı futbol izlemekten daha çok keyif alıyorum fakat muhtemelen burda tuttuğum takımla bütünleştiğim kadar orda bütünleşemem. Stada gidip tezahürat yapamadıktan sonra çok da bir anlamı yok bence takım tutmanın. O atmosferin parçası olmak lazım.
 
Bence erkek dediğim 3 takım tutar : )
(Benim İçin)
Memleket Takımı: Alanyaspor
İstanbul Takımı: Beşiktaş
Premier Lig: Chelsea
Tabi Bunların hepsinin ayrı değerleri var. Fanatik olmadığın sürece istediğini tutabilirsin. Kimsenin sana karışma hakkı yok. Ben mesela bu sene Atletico Madrid'in UCL'yi almasını istiyorum. Deprem için ülkemize yardımcı oldular ve destek olmak için maç düzenlediler. Umarım Başarılı olurlar.
 
Son düzenleme:
Bence erkek dediğim 3 takım tutar: )
(Benim için)
Memleket takımı: Alanyaspor.
İstanbul takımı: Beşiktaş.
Premier lig: Chelsea.
Tabii bunların hepsinin ayrı değerleri var. Fanatik olmadığın sürece istediğini tutabilirsin. Kimsenin sana karışma hakkı yok. Ben mesela bu sene atletico Madrid'in UCL'yi almasını istiyorum. Deprem için ülkemize yardımcı oldular ve destek olmak için maç düzenlediler. Umarım başarılı olurlar.

En mantıklısı bu sanırım.
 
Valla seni bilmem ama ben yabancı takım tutmadığım halde izlerken çok keyifleniyorum, kim bilir tutsam zevkten dört köşe olurum herhalde.
 

Geri
Yukarı