Yabancı yayıncılara editörlük yapmak

İtxomotime

Hectopat
Merhaba yabancı Twitch yayıncısı veya YouTuber'lara editörlük yapmak istiyorum. Böyle adam Twitch'te oyununu oynasın LoL dür csdir falan ben en önemli en komik anları klip alıp birleştiriyim adama atayım, gosunun yaptığı gibi. Bu kriterlerde editör arayan yabancı yayıncı biliyor musunuz acaba? Türk biliyorsanız Türk de olur.
Ya da kariyer.net gibi bir yabancı site var mı oraya hesap açayım tanıtayım kendimi gören görür falan.
(İngilizce seviyem ortalamanın üstü iletişim bakımından sorun olmaz)

Hocam önce bu işi yapabildiğiniz gösteren bir şey olması gerek örnek videonuz var mı ya da bunları paylaştığınız bir kanal, bir platform. Önce Türk streamerlardan başlarsanız daha iyi olur tanınırlık açısından.

İşi yapabildiğimin kanıtı bir adamla konuştuktan sonra yapmayı düşünüyordum konuşalım ilk sizin için şöyle bir video yaptım falan diye. Türklerden başlama konusu da bir tane yayıncı ya yazdım konuştuk falanda bu kadar umursamazlık yok ben burada iş arıyorum para kazanacak bir an önce para lazım adam haftada bir yazıyor böyle bir şey olabilir mi ya o yüzden saldım Türkleri.
Tabii tek bir kişiden direkt tüm Türkleri diye yargılamam yanlış oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı