Yabancılara komik oyun editi nasıl yapılır?

MevlütCanToy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Ben YouTube da yabancılara komik oyun editi yapmak istiyorum ama içeriği nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Nereden indireceğim videoları? Yazı, efekt, animasyon eklesem telif yer miyim eklemeye gerek var mı? Youtube da komik oyun editi yapsam telif ihbar yer miyim kanalım kapanır mı? Hoş kanal ismi önerir misiniz? Kendi ismimi kullansam daha mı iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben YouTube'da yabancılara komik oyun editi yapmak istiyorum ama içeriği nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Nereden indireceğim videoları? Yazı, efekt, animasyon eklesem telif yer miyim eklemeye gerek var mı? YouTube'da komik oyun editi yapsam telif ihbar yer miyim kanalım kapanır mı? Hoş kanal ismi önerir misiniz? Kendi ismimi kullansam daha mı iyi?

Niye beğenmedim ve Hahaha ya tıklayıp duruyorsunuz ne yaptım size neden gülüp duruyorsunuz. Yardım istedim sadece. İnsanlık kalmamış sizde.
Hocam insanlıktan yoksun oldukları için değil daha hiçbir şey belirlemeden soru sorduğunuz için gülüyor sanırım.

Edit yaparken genelde şarkı yüzünden ban yiyebiliyor ona dikkat et. Bir de hakaret ve küçümseyici yazı yazma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı