Çözüldü YAC Desktop "Gönder" menüsünde kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Verdiğim linkteki çözümü uygulayınca gitmesi lazım. Orada anlattığım şekilde sağ tıkta gözüken veriyi disable yapın.

Gitmiyor. Ayrıca o gönder kısmında LogMeIn ile ilgili bir şey de var.

Ayrıca THE_MILLER format atarak da düzeltebilirim. Ancak başıma bir daha geldiğinde böyle yapmak istemiyorum. Kısaca sizlerin de yardımıyla uğraşmak istiyorum :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim yerde var ve disable etti isen bilgisayarı yeniden başlat.

Buyrun, birde siz bakın. Bu YAC gerçekten sinir bozucu bir şeymiş.
1.png
2.png

Orada gözükmüyor şuan bir işim var ancak o sırada siz imzamdaki sistem tarama 1 ve 2 sonuçları paylaşırsan kalan kalıntıları bulabiliriz.

C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\
Send to veya gönder olarak gözükür.
Burada yac gözüküyorsa sil. Silemezsen güvenli modda denersin. Bir istediğimi diğer konuda vermişsin ancak tarama 2 vermemisşin.

Orada gözükmüyor şuan bir işim var ancak o sırada siz imzamdaki sistem tarama 1 ve 2 sonuçları paylaşırsan kalan kalıntıları bulabiliriz.

C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\
Send to veya gönder olarak gözükür.
Burada yac gözüküyorsa sil. Silemezsen güvenli modda denersin. Bir istediğimi diğer konuda vermişsin ancak tarama 2 vermemisşin.

Hocam gönder kısmındaki sorun çözüldü sağolun. HerdProtect benim kapanarak sinirlerimi vs. bozdu o yüzden atamadım raporu. İnşallah yakın zamanda atacağım. :)

Çok sağolun, sorun çözüldü, konu kilitlenebilir :) Ayrıca başlığın başına [Çözüldü] olarak yazı koyarsanız sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı