Yağ nasıl yakılır?

MehmetByzt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 240 Ekran Kartı, i5 650 İşlemci
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Boyum 1.71, kilom 86 civarı. 11. sınıfa geçerken en azından bir nebze dahi olsa toparlanmış şekilde girmek istiyorum. Astım hastasıyım. Çok ağır sporlar yapamam ama doktorum spor yaparsan astımında etkisini azaltırsın demişti. Neler yapmamı önerirsiniz? Yağlarımın çoğundan kurtulmak istiyorum diyebilirim. Nasıl kurtulacağım? Bilgim yok bu konularda çok.

Sadece kalori açığı uygulayarak bile kilo verebilirsin.

Ekmeği kesin demek pek doğru değil. Tam buğday ekmeği gibi ekmeklere yönelmesi lazım.
1 tam ekmek yiyorsa 2 dilime düşsün. Hepsinin içinde aynı karbonhidrat var, psikolojik olarak iyi taktik ama.

Sıcak yaz zamanı en iyi fırsat hocam üstünüze kalın giyinin bol bol terletecek şeyler limonlu su içmenizi öneririm terlemeyi kolaylaştırır ve minimum 45 dakika tempolu koşu
hemen ufak açıklamasını yapayım ilk 45 dakikada gün içerisinde tükettiğin yiyecekleri yakarsın 45.dakikadan sonrasında artık vücüt yağ yakmaya başlayacaktır bunun hakkında biraz daha araştırma yaparsanız çok daha iyi programlar bulabilirsiniz

Merhaba. Boyum 1.71, kilom 86 civarı. 11. sınıfa geçerken en azından bir nebze dahi olsa toparlanmış şekilde girmek istiyorum. Astım hastasıyım. Çok ağır sporlar yapamam ama doktorum spor yaparsan astımında etkisini azaltırsın demişti. Neler yapmamı önerirsiniz? Yağlarımın çoğundan kurtulmak istiyorum diyebilirim. Nasıl kurtulacağım? Bilgim yok bu konularda çok.
Kalori açığı ver. Günde en az 10000 adım at. Hafif tempoda yarım saat 1 saat koşu yap. Protein almaya özen göster yeter.

Hepsinin içinde aynı karbonhidrat olabilir fakat tahıllı ekmeklere göre de daha az yararlı.
Tam buğday unu ihva eden ekmeklerde ekstra lif dışında ne var sorabilir miyim?

Bilmediğimden soruyorum.

Bağırsakta daha uzun kalması dışında bir etkisi olmaması lazım.

Yağların parçalanması zordur vücut bu yüzden öncelikli olarak yağları enerji verici olarak kullanmaz yani günlük karbohidrat almalısınız (çok değil) ve kalori açığı oluşturmalısınız.
Demekten başka bir şey diyemiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı