Yağ oranı %26'dan %10'a 3 ayda düşer mi?

Sen istersen, azimli olursan düşer. Bilimsel olarak da, her türlü de mümkündür. Ama çok zor olacağını hatırlatmak isterim. 2 gün yapıp diğer gün çok canım çekti 10 kilo soğuk baklava gömdüm derseniz olmaz. Bayağı bir kalori açığı ve gün içinde kardiyo öneririm. Hazır yaz ayı gelmişken bisikletiniz varsa mükemmel bir kardiyo aracıdır. Bu yolda size büyük başarılar dilerim.

Hocam peki diyelim ki 90'a düşünce yağ oranım istendiği seviyeye gelmedi o zaman kilo vermeye devam emeli miyim?
Yağ oranım kaç olur ise bulk gireyim?
%15 civarı clean bulk yapabilirsin. Yağ oranın sen kilo verince istediğin orana gelir zaten. Define olmak için illa %10 olması gerekmiyor. Sonra vücudun cılız gelirse bulk yaparsın, gelmezse sporuna devam edersin.

Ne kadar olurum?

1)kardiyo yapacağım diyet yerine normalde almam gereken kalori miktarının 300 500 eksiğini alsam olur mu?
2)90 kiloya sabitlemek istiyorum kendimi 90 kiloda yağ oranım kaç olur?
3)90 kiloda yağ oranım istediğim gibi olmaz ise kışa kadar clean bulk yapıp kışın define olmak doğru karar mı?

Tahminimce en az 6 ay yağ oranını %26'dan %10'a düşürmek için.

Çok sağlam diyet ve disiplinle beraber cardio antrenman beslenme emin ol yaparsın benim yağ oranı şu an %12 ve %10'a kadar düşmeye çalışıyorum eğer gerçekten limitleri çok zorlarsam yaparsın Türk kahvesi iç ve günde 3-4 litre su iç.

Yağ oranı %26'dan %10'a ortalama 3 ayda düşer mi?
Bu kadar düşüş için ortalama kaç kilo yakmalıyız?
Hocam merhaba, forumda gezinirken bu konuya denk geldim ve yağ oranlarımız benzer olduğu için yorum yapmak istedim. Yağ oranınız istediğiniz seviyeye düştü mü, başarabildiniz mi? Ben de şu an 113 kiloda %24 yağ oranına sahibim, 3 ayda %10 civarına düşmek imkansıza yakın gözüküyor ama başarılabiliyor görünüşe göre, Fırat Balkayanın bir instagram postu var bunu başardığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı