Tamam o halde ufak bir diyet düzenini gözlemleyelim 7 Ağustos'ta fark olursa geri dönersiniz.Daha hiç kilo almaya çalışmadım o yüzden bilmiyorum.
Hocam bence ideal aslında benimkisi %24 filan.Selam yağ oranım yüksek mi onu öğrenmek istiyorum da boyum 1.72 kilom 61 yağ oranım yüzde 15.5 çıktı 3 aydan fazladır spor salonuna gidiyorum. Ondan önce de diyet yapıyordum kilomu 6 ayda 68'den 61'e indirdim ama göbek duruyor yağ oranım fazla mı fazlaysa nasıl düşürebilirim yardımcı olur musunuz?
Sizin için normal olabilir fakat spor yapan kişilerde sürekli ayna karşısında olmak psikolojikmen obezmiş gibi hissetiriyor. En mükemmeli olana kadar kendinizi beğenmiyorsunuz.Hocam bence ideal aslında benimkisi %24 filan.
Sen bir skinny fatsin dostum. Daha fazla kilo vermeye devam edersen kolların dal gibi olur ve bu sefer kollarından dolayı çekinirsin. Yüksek protein, düşük karbonhidrat ile -300 kalori şeklinde diyet yapmalısın.Selam yağ oranım yüksek mi onu öğrenmek istiyorum da boyum 1.72 kilom 61 yağ oranım yüzde 15.5 çıktı 3 aydan fazladır spor salonuna gidiyorum. Ondan önce de diyet yapıyordum kilomu 6 ayda 68'den 61'e indirdim ama göbek duruyor yağ oranım fazla mı fazlaysa nasıl düşürebilirim yardımcı olur musunuz?
Selam yağ oranım yüksek mi onu öğrenmek istiyorum da boyum 1.72 kilom 61 yağ oranım yüzde 15.5 çıktı 3 aydan fazladır spor salonuna gidiyorum. Ondan önce de diyet yapıyordum kilomu 6 ayda 68'den 61'e indirdim ama göbek duruyor yağ oranım fazla mı fazlaysa nasıl düşürebilirim yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.