Yağ yakıp kas yapmak için ne yapılmalı?

Kardiyoya başla her gün. Günlük alman gereken kalori miktarından 200-300 az al ve şekeri kes. Yeterli olacaktır. Kalori hesabını çok titiz yapman lazım, aşırı az alırsan sağlıksız kilo kaybetmeye başlarsın.

Günde 1500 kalori bile alamıyorum zaten ama haftada 2 gün abur cuburlara abanıyorum bence ondan kaynaklı.

Günde 1500 kalori bile alamıyorum zaten ama haftada 2 gün abur cuburlara abanıyorum bence ondan kaynaklı.
Züber'in protein barları oluyor. Onlardan alabilirsin ara sıra. Biraz pahalı fiyatları ama hem protein, lif oranı yüksek, rafine şeker yok içerisinde kakao'dan gelen şeker var hem de tatlı ihtiyacını giderir.

buyume cağındasın eksık kalorı falan alma sporunu yap kutle kazandıkça yag oranın duser zaten

buyume cağındasın eksık kalorı falan alma sporunu yap kutle kazandıkça yag oranın duser zaten
İstediğin kadar spor yap; cipsi, şekeri, abur cuburu bırakmadığın sürece yağ oranın düşmez. Sağlıklı bir beslenmeye geçmesi gerek.

Markayı tam bilmiyorum ama işini görür gibi. Proteini dediğim gibi balıktan veya kırmızı etten alabilirsin. Protein tozu hakkında hiçbir bilgim yok, yanlış yönlendirme yapmak istemem.

O zaman yulaf+süt ya da yulaf+yoğurt ile karşılmaya çalışırım arada bir kırmızı ette gömersem yeterli olur gibi.

Ketojenik diyet uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…