Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 8 Mayıs 2022 #31 emircanunlts dedi: Önerenler ve deneyip sonuç alanlar var. İsterseniz deneyin, zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... 470588 dedi: Evet kullanmadım ama kullananlardan iyi dönüşler alınıyor. Genişletmek için tıkla... tucucorrea dedi: Kilo vermek istiyorsan günlük alman gereken kaloriden 500 kalori azalt. Almak istiyorsan 500 arttır. Korumak istiyorsanız almanız gerekende tutun zaten. Genişletmek için tıkla... Ölçüm yaptırdım yağ oranım %18 çıktı. Sadece yağdan 2 kilo gitmiş gözüküyor. Kas veya su iç gitmemiş.
emircanunlts dedi: Önerenler ve deneyip sonuç alanlar var. İsterseniz deneyin, zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... 470588 dedi: Evet kullanmadım ama kullananlardan iyi dönüşler alınıyor. Genişletmek için tıkla... tucucorrea dedi: Kilo vermek istiyorsan günlük alman gereken kaloriden 500 kalori azalt. Almak istiyorsan 500 arttır. Korumak istiyorsanız almanız gerekende tutun zaten. Genişletmek için tıkla... Ölçüm yaptırdım yağ oranım %18 çıktı. Sadece yağdan 2 kilo gitmiş gözüküyor. Kas veya su iç gitmemiş.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.447 Makaleler 3 Çözümler 58 8 Mayıs 2022 #32 Patrixcs dedi: Ölçüm yaptırdım yağ oranım %18 çıktı. Sadece yağdan 2 kilo gitmiş gözüküyor. Kas veya su iç gitmemiş. Genişletmek için tıkla... %10'a kadar inebilirseniz, tam bir vücutcu vücuduna sahip olursunuz.
Patrixcs dedi: Ölçüm yaptırdım yağ oranım %18 çıktı. Sadece yağdan 2 kilo gitmiş gözüküyor. Kas veya su iç gitmemiş. Genişletmek için tıkla... %10'a kadar inebilirseniz, tam bir vücutcu vücuduna sahip olursunuz.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 8 Mayıs 2022 #33 emircanunlts dedi: %10'a kadar inebilirseniz, tam bir vücutcu vücuduna sahip olursunuz. Genişletmek için tıkla... %10 hedefim ama yavaş yavaş düşmeyi planlıyorum fakat spor salonundaki tartı ne kadar doğru gösterebilir?
emircanunlts dedi: %10'a kadar inebilirseniz, tam bir vücutcu vücuduna sahip olursunuz. Genişletmek için tıkla... %10 hedefim ama yavaş yavaş düşmeyi planlıyorum fakat spor salonundaki tartı ne kadar doğru gösterebilir?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.447 Makaleler 3 Çözümler 58 8 Mayıs 2022 #34 Patrixcs dedi: %10 hedefim ama yavaş yavaş düşmeyi planlıyorum fakat spor salonundaki tartı ne kadar doğru gösterebilir? Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir eczaneye gidip ölçtürebilirsiniz. Sanırım 30-60 TL arasında ölçüyorlar.
Patrixcs dedi: %10 hedefim ama yavaş yavaş düşmeyi planlıyorum fakat spor salonundaki tartı ne kadar doğru gösterebilir? Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir eczaneye gidip ölçtürebilirsiniz. Sanırım 30-60 TL arasında ölçüyorlar.