Yağ yakmak için beslenme programı önerisi

Olga666

Kilopat
Haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum, her gün de kardiyo yapıyorum. Saçma sapan yağlardan bıktım, beslenmem aslında iyi denilebilir, abur cubur yok, şekerli yiyecekler çok nadir. Fakat çok yavaş yağ yakılıyor gibi hissediyorum. Sanki bir fark yok gibi. Ocakta sert bir diyete başlamayı düşünüyorum. Daha fazla ne yapabilirim yağ yakmak için? Bir de biliyorum, hemen hızlı bir şekilde olmuyor. Fakat yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum.

Hocam kilo vericeksen koşu bandında 1 saat hatta daha fazla koşu, yürüyüş yapmaya bak. Babamdan biliyorum, t-shirt sırılsıklam, 100'lerden 70-80 kilolara indi kafasına koyup sürekli koşup hareketler yaparak. Arkadaşın dediği gibi yoğurt yiyebilirsin, hatta içine pul biber de koy yağ yakımına iyi gelir. Keyfe keder salatalık da dilimleyebilirsin yoğurdun içine, güzel oluyor.

Son düzenleme:

Dostum bulabildin mi bana da lazımda

Bir arkadaş yazmıştı. Kardiyo için incline 10 speed 5 iyi yağ yakıyor diye. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir dene bence. İşin zor kısmı yediklerini saymakta aslında eğer sayabilirsen kilo verirsin. Karbonhidrat olarak lifli tüket ve az karbonhidrat al. Kaloriyi yağ ve proteinden almaya çalış. Antreman öncesi az karbonhidrat al ki vücut yağ yaksın. Çınar adlı kullanici diyet programini paylaşmıştı burada onu atayım. Birde vücudunun yağ yakmaya adapte olması süresi diye bir şey var sanırım. 3 hafta yapsan da hiç yağ yakmayabilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230523_123716_Gallery.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_20230523_123726_Gallery.png
    1 MB · Görüntüleme: 103
kanki devamı var mı bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…