Yağ yakmak için Efedrin kullanılır mı?

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, yağ yakımı amacıyla supplement formunda efedrin kullanmayı düşünüyorum 3 gün arayla 2 farklı dahiliye doktorouna bu konuyu açtım bir tanesi başta yanaşmasa da sonrasında deneybileceğimi ve bir şey olmayacağını dile getirdi. Bugün gittiğim farklı bir dahiliye doktoruysa kullanım amacını belirterek böyle bir şeyi önermediğini fakat yine de son kararı kendimin vereceğini söyledi. Farklı amaçalarla (benim kullandığımdan da kötü amaçlarla) kullanılabilecğeinden ötürü böyle bir şey söylemiş olabilir son doktor fakat ben de bu sene üniversiteye başlamamın verdiği istekle bunu sadece termojink bir etki vadettiği gerekçesiyle kullanmak istiyorum. Burada doktor epey arkadaş görmüştüm başka bir sağlık konumda altıma etiketlenmişti lakin hatırlamıyorum.

Kalbi yorduğunu biliyorum bende de tek tük kalp sıkıntısı çıkmıştı(ikisi de hafif ve eser miktarda trküspit kapak ve aort yemezliği)lakin göz ardı edilebileceğini bana sonuçarımı inceleyen doktor söylemişti git sporcu atlet ol bu değerler onu gösteriyor vs. diye 5 yıl sonra gel demişti göz onunda bulundurabilecek husus olarak sadece bunu söyleyebilirim.

@DoktorBey19 @Prime777

Son düzenleme:
Kalori açığı verip, kardiyo yapmadığın sürece hiçbir takviyenin sana faydası olmaz. Bunları yaparak da zaten yağ yakarsın ekstra takviye kullanmana gerek yok.

Efedrin, kalp hastalıklarını tedavide kullanılan bir ilaçtır ve reçetesiz kullanılması kesinlikle önerilmez. Kalbe ve merkezi sinir sistemine ciddi yan etkileri olabilir. Bu ilacın yağ yakma özelliği olduğunu da düşünmüyorum. Metabolizmayı hızlandırdığı için zayıflama ilaclarının içerisine yasa dışı yolla ekleniyor. Velhasıl ben önermiyorum. Eğer ki kilo vermek istiyorsanız eğer iştahı azaltan Metformin gibi ilaçları çok düşük dozlarda doktor kontrolünde kullanılabilirsiniz.

Kalori açığı verip, kardiyo yapmadığın sürece hiçbir takviyenin sana faydası olmaz. Bunları yaparak da zaten yağ yakarsın ekstra takviye kullanmana gerek yok.
Dostum bunları zaten biliyorum ve yapıyorum amacım daha hızlı sonuç almak kalori açığı ve kardiyoyu da bana anlatma istersen.
Efedrin, kalp hastalıklarını tedavide kullanılan bir ilaçtır ve reçetesiz kullanılması kesinlikle önerilmez. Kalbe ve merkezi sinir sistemine ciddi yan etkileri olabilir. Bu ilacın yağ yakma özelliği olduğunu da düşünmüyorum. Metabolizmayı hızlandırdığı için zayıflama ilaclarının içerisine yasa dışı yolla ekleniyor. Velhasıl ben önermiyorum. Eğer ki kilo vermek istiyorsanız eğer iştahı azaltan Metformin gibi ilaçları çok düşük dozlarda doktor kontrolünde kullanılabilirsiniz.
Kalp hastalığı tedavisinde kullanıldığını bilmiyordum tansiyon hastalarında da kullanıyormuş vs. fakat yağ yakma özelliği var astım hastalarında kilo kaybı görülünce bunu araştırma başlıyorlar sonra bakıyorlar yağ yakıyor.
Ben supplement formunda buldum içinde yohimbine kafein bitki ekstereleri vs. var dilerseniz paylaşabilirim de. Metomorfin için daha yeni doktora gittim kendi kafama göre kullanıp şeker hastası olmamak için fakat kan değerlerim incelendi ve buna gerek görülmedi bir faydası olmayacağını söyledi doktor. Efedrini ayrı olarak sordum. Ve şimdi de sizlere soruyorum bunu alıp spor salonunda yere yığılmadığım sürece bunu kullanmaya istekliyim sizce denemekten zarar gelir mi sadece bunu öğrenmek istiyorum.

Dostum bunları zaten biliyorum ve yapıyorum amacım daha hızlı sonuç almak kalori açığı ve kardiyoyu da bana anlatma istersen.

Kalp hastalığı tedavisinde kullanıldığını bilmiyordum tansiyon hastalarında da kullanıyormuş vs. fakat yağ yakma özelliği var astım hastalarında kilo kaybı görülünce bunu araştırma başlıyorlar sonra bakıyorlar yağ yakıyor.
Ben supplement formunda buldum içinde yohimbine kafein bitki ekstereleri vs. var dilerseniz paylaşabilirim de. Metomorfin için daha yeni doktora gittim kendi kafama göre kullanıp şeker hastası olmamak için fakat kan değerlerim incelendi ve buna gerek görülmedi bir faydası olmayacağını söyledi doktor. Efedrini ayrı olarak sordum. Ve şimdi de sizlere soruyorum bunu alıp spor salonunda yere yığılmadığım sürece bunu kullanmaya istekliyim sizce denemekten zarar gelir mi sadece bunu öğrenmek istiyorum.
Dostum dürüstçe yazıyorum bu ilacı hastalarıma reçete etmediğim için etkisi ve yan etkileri üzerinde net bilgim yok. Bana danıştın diye ufak çaplı bir araştırma ile yazdım. Bu ilacın etkisi ve yan etkisi var. Sen yan etkisini kullanarak yağ yakmak istiyorsun ancak etkisi de var. Etkilerini görmezden gelemeyiz. Hiçbir doktor 'kullan sorun olmaz' diyemez. Çünkü ben sana burada kullan desem, bu ilaçtan dolayı hayatını kaybetsen saçma bir sorumluluk almış olurum. Tam olarak bilmediğim ilaçları sana iç diyemem. Özetle ilaçlarla yağ yakmayı ben doğru görmüyorum. Deneyeceğim dersen de deneyebilirsin ama sağlığını tehlikeye atmana hiç gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı