Protein; yumurta, et, tavuk, balık
Yanında bol yeşillik, bol su.
Sabahları 2-3 yumurta bol salatalık, az domates (yumurtaları ister haşla, istersen yulaflı omlet yap)
Öğlen de et, tavuk, balık hangisi varsa ya da sebze yemeği. Yanında bol bol yeşillik salata. Pirinç yok, makarna yok, çorba yok, meyve ve şeker içeren hiçbir gıda yok.
Akşam da aynı şekilde. Et, tavuk, balık hangisi varsa. Yanında bol bol yeşillik salata
Ana öğünler arasında da ara öğün olarak 8-10 çiğ badem yedim ben. Böylelikle hiç aç kalmamış oldum ve vücudum sürekli yağ yakma durumda kaldı. 183cm boyum var 98 kilodan 76 kiloya indim. Şimdi de kontrollü karbonhidrat alımına başladım. Gün aşırı basmati veya patates gibi bsit karbonhidratlar alıyorum kontrollü olarak.
Edit not 1: Ben hiçbir şekilde spor yapmadan kilo verdim. Yürüyüş bile yapmadım. Sadece günlük olarak işe gidip geldim. O yüzden karbonhidrat ihtiyacım olmadı ve bu diyet bende işe yaradı. Spor yapıyorsan diyet konusunda profesyonel destek almanı öneririm. Ben bir profesyonel değilim. Araştırdığım kadarıyla bir diyet yaptım.
Not 2: Diyet sırasında takviye olarak multivitamin, magnezyum, B12 ve D vitamini takviyesi aldım.