Yağlanmadan bulk nasıl yapılır?

ege20

Decipat
Daha fazla  
Ağırsağlam'ın internet sitesinde yağ oranımı ölçtüm 13 çıktı ve bulka girmeye karar verdim. Yağlanmadan bulk yapmak istiyorum kaç kalori almalıyım, ne yapmalıyım?

Günlük aldığın kaloriden (+500 - +600) kalori ) karbonhidrat ağırlıklı beslenerek + en az yağ alacak şekilde beslenerek. Antrenman sonrasındada biraz kardiyo yaparsan en az şekilde yağlanarak bulk yapmış olursun

Hocam aldığınız kaloriyi haftada 100 ila 300 arasında arttırın kesinlikle multivitamin kullanın ve kardiyo yapmaktan çekinmeyin en az 30 en fazla 60 dakika tempolu yürüyüş iyidir eğer var ise akıllı saat ile nabzınızı kontrol edin 100 ila 125 arası olması lazım en maksimum yağ yakımı o nabızda olur.

1700 kalori alıyordum, 2300 mü alayım? Definasyondaydım.

ekstra kaloriyi karbdan değil de proteinden alsak bu bulkta fark ediyor mu

Her türlü yağlanacaksın fazla kalori alıyorsun ben kardiyo yapmadım +500 clean bulkla 5 ayda %4 yağlandım kardiyo vs yapsaydım %2.5-3 bandında yağlanırdım.
Hocam ben bir gün cheat mealın dozunu kaçırdım 2700 kalori falan aldım (definasyondayken) 2200 kalori falan aldım dün acayip yağlandığımı, yüzümün şiştiğini hissediyorum. Ne yapmalıyım?

hocam bu bulkta ekstra kaloriyi karb değilde proteinden alsak yağlanma konusunda fark oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…