Yağlı cildin bakımı nasıl yapılmalı?

Almayin bu tarz kimyevi urunleri. Papatya suyu, lavanta suyu ve atkuyrugu bitkisinin suyunu karistirip tonik yapin. Krem olarak da hindistan cevizi yagi, sari kantaron yagi ve damla formda e vitamini karistirip yuzunuze surun.

Almayin bu tarz kimyevi urunleri. Papatya suyu, lavanta suyu ve atkuyrugu bitkisinin suyunu karistirip tonik yapin. Krem olarak da Hindistan cevizi yagi, sari kantaron yagi ve damla formda e vitamini karistirip yuzunuze surun.

Bunlar test ediliyor ve dermatologlar tarafından öneriliyor.
Dermoskin, bioderma, La Roche Posay...

Bunlar test ediliyor ve dermatologlar tarafından öneriliyor.
Dermoskin, bioderma, La Roche Posay...
Hocam kusura bakma ama blah blah blah. Icinde cok fazla hormon dengesini bozacak kimyasal urun var. Reklamlardaki gibi cumle kurmussunuz resmen.

Ayrica sivilceler icin beslenme, uyku duzeni ve spor dengesi onemli. Bakim kucuk bir kismi bu isin.

Tonik yüz temizleme jeli/köpüğünün temizleyemediklerini temizler.

2'den fazla kullanma demiştim.
Mesajı bulmakla uğraşamam.

Anladım hocam attıgınızı sırayla uyguluyacagım
Aten yapma ürünleri sürme sıranız.
Sabahları.
1.yüz temizleme jeli/köpüğü
Bir süre sonra.
2.nemlendirici.
Bir süre sonra.
3.güneş kremi.

Akşamları.
Yüz temizleme köpüğü/jeli.
Tonik.
Nemlendirici. Siz ne diyosunuz hocam bu sıralamaya iyi midir @Olga666.

Hocam kusura bakma ama blah blah blah. Icinde cok fazla hormon dengesini bozacak kimyasal urun var. Reklamlardaki gibi cumle kurmussunuz resmen.

Ayrica sivilceler icin beslenme, uyku duzeni ve spor dengesi onemli. Bakim kucuk bir kismi bu isin.
Yazık.

Bu sıralamadan başka yapacak sıran yok ki?

Temiz içeriğe sahip ürün öneriyorum.
Benim aşırı kimyasal içeriğe sahip ürün önerdiğimi görmezsiniz.
Güneş kreminde de kimyasal filtre kullanılır özellikle eski nesil filtreler kötüdür ama mineral filtreye sahip güneş kremide var.

Gayet iyidir hocam, olması gereken budur.

Tamam hocam sağ olun ikinizde çok yardımcı oldun @Olga666 sende çok sağ ol hocam. Son bir soru bir süreden kastınız nedir hocam belli bir dakikası var mıdır?

Yoktur hocam, sabah kalktığınızda ilk adımı, akşam yatmadan önce o civarlarda da ikinci adımı yapabilirsiniz.

Tamam hocam sağ olun ikinizde çok yardımcı oldun @Olga666 sende çok sağ ol hocam. Son bir soru bir süreden kastınız nedir hocam belli bir dakikası var mıdır?

Yüz temizleyici ile yüzüne 1dk masaj yap.
Ve toniği makyaj pamuğu peçete vs ile sürme cilt bariyerini çizer en iyisi eline alıp yüzüne hassas bir şekilde sürmek ama toniği yıkamayın onu cilt çekmeli.
Tonik sürdükten 20dakila sonr da nemlendirici.

Gayet iyidir hocam, olması gereken budur.

İkinizde çok teşekkürler hocam cidden çok yardımcı oldunuz. Gitmeden bir şey daha sorayım be kafama takıldı şimdi sadece köpük olacak elimde akşam yatarken onu tek başına kullanayım mı yoksa tonik ve diğer gereçleri alıncamı kullanmaya başlayayım akşamları.

Hocam senin onerip onermemenle ilgili bir problemim yok. Iyi niyetle bir seyler yapmaya calistigini biliyorum. Fakat bu urunlerin hicbiri sonuc vermiyor, aksine bunyeyi bozuyor. Yani illa kullanacagim diyorsan daha tibbi urunler var eczanelerde, belki onlar kullanilabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…