Yağlı cildin bakımı nasıl yapılmalı?

Hocam eczanede belki olabilir, farklı yerlerde sanmıyorum. Ama size daha çok aşağıdaki ürünü öneririm. Kullanıcıların çok büyük çoğunluğu siyah nokta ve sivilceyi geçirdiğini söylüyor. Bu ürün biraz daha sivilce yaraları vs. için.

Hocam eczanede kaç liradır bilmiyorumda bi randevu alıp gitmek lazım, teşekkürler.

Ben bu üçlüyü kullanıyorum sabah yüzümü yıkıyorum jel ile bir süre sonra gündüz kremi sürüyorum bir süre sonra da güneş kremini sürüyorum akşam yüzümü yıkayıp ardından nemlendiriciyi yani gündüz kremini geri sürüyorum.
20230101_230237.jpg
Screenshot_20230101_230225_Samsung Internet.jpg

Güneş kremini gece bir de temizlemek mi lazım :D

Şu an hiç bulaşmazsam mı dedim bir köpükle başladık arkasından kaç tane şey lazımmış.

Maalesef ama size temel rutin oluşturduk kapsamlı değil kapsamlı da asitler, serumlar işin içine giriyor.
Güneş kremi temizlenmezse gözenekleri tıkar ve sivilce.

Jel mi daha iyi köpük mü ikisi aynı anda kullanılıyor mu?

Hocam ikisi aynı anda kullanılmaz. Köpük daha çok jelin dokusunu beğenmeyenler için. Bir de ekstra daha fazla yumuşatıyor. Ben de ikisi de var, bir daha alacak olsam kesinlikle köpük alırım. Fakat bazıları jeli daha çok sever. Kişiye göre değişir yani.

Hocam ikisi aynı anda kullanılmaz. Köpük daha çok jelin dokusunu beğenmeyenler için. Bir de ekstra daha fazla yumuşatıyor. Ben de ikisi de var, fakat bir daha alacak olsam kesinlikle köpük alırım.

O zaman köpük almakla iyi yapmısım başlangıç olarak devaminda bir nemlendircii bir güneş kremi alsam alsam ama gece yatarken bunları temizlemek lazım mı tonik ile arkadaşın dedigi gibi köpügü gece temizlemem lazım mı sadece tek başına onu kullanırken.

O zaman köpük almakla iyi yapmısım başlangıç olarak devaminda bir nemlendircii bir güneş kremi alsam alsam ama gece yatarken bunları temizlemek lazım mı tonik ile arkadaşın dedigi gibi köpügü gece temizlemem lazım mı sadece tek başına onu kullanırken.

Hocam köpüğü temizlemenize gerek yok, zaten köpük temizlemek için. Kremler için hocamın dediğini yapabilirsiniz.

Hocam köpüğü temizlemenize gerek yok, zaten köpük temizlemek için. Kremler için hocamın dediğini yapabilirsiniz.

Anladım hocam siz yine kaybolmayın lütfen. Köpükten sonra nemlendiriciyi ve güneş kremini alınca yine yardımınıca ihtiyacım olacak gibi köpügün arkasından güneş kremi ve nemlendirici mi alınmalı yoksa başka bir öneriniz var mı? Nemlendirici içinde gerek yok değil mi toniğe temizlemeye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı