Yağlı cildin bakımı nasıl yapılmalı?

La Roche Posay cica krem ve temizleyicisini kullanabilirsin.

Her gün mü bunları yapacağım?

Yani hocam dediğim gibi çok zor bir şey değil maksimum 15 dakikanızı alır. Kesinlikle vakit ayırıp yapın derim hem ileride hem şimdi çok güzel bir cildiniz olur. Ama unutmayın ki bu sadece ürünlerle olmaz, beslenme, vitaminler çok önemli. %100 iyi bir cilt yapmaz fakat yaklaşık %40 civarı bir katkı sağlar.

Hocam yağlı ciltler için uygun dediniz bunlara. Sivilce kalıntılarında işe yarar mı? Yani alında veya yanaklarda kalan sivilce izleri. Eskiden sivilcelerimi kazıdığım için onlar kaldı, sivilcelerim hala çıkıyorda eskisi kadar dopdolu değil. Bu ürünleri bende almayı düşünüyorum ama dediğim gibi sivilce izlerini temizliyorsa ciltten daha hızlı alırım.

Her sabah bunları yapsam yatmadan önce de köpükle yıkasam nasıl olur? Hangi vitaminleri temin etmeliyim?

Hocam onlar için daha çok onarıcı krem ve serumlar işe yarar. Ama yine de yüz yıkama köpüğünü almanızı tavsiye ederim. Pamuk gibi yapıyor cildi. Eğer bütçeniz varsa hepsini bile alabilirsiniz. Ama serum ve onarıcı krem yeter derseniz yeni konu açın yardımcı olurum.

Her sabah bunları yapsam yatmadan önce de köpükle yıkasam nasıl olur? Hangi vitaminleri temin etmeliyim?

Hocam aslında vitamin temin etmenize gerek yok. Cildinizdeki eksik vitaminleri bilmek için vitamin testi yaptırmak gerekiyor, eğer çok önem vermiyorsanız buna da gerek yok. Sebze ve meyvelere biraz daha ağırlık verseniz tüm eksik vitaminlerinizi alırsınız, mesela 1 hafta böyle yapıp 1 hafta sonra yine normal beslenmeye (yine de sebze, meyve kesinlikle tüketin) dönebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için aşağıya bırakıyorum. Ayrıca yatmadan önce yüzünüzü soğuk suyla yıkayıp nemlendirici sürseniz yeter. Eğer isterseniz köpük de yararlı olur tabii ki.

Hocam benim de yüzüm yağlı attığınız yüz yıkama köpügünü alacagım diğerlerini de sonra alacagım karta para atınca tek başına bir işe yarar mı bu köpük.

Hocam benim de yüzüm yağlı attığınız yüz yıkama köpügünü alacagım diğerlerini de sonra alacagım karta para atınca tek başına bir işe yarar mı bu köpük.

Hocam tabii ki yarar, hiç yoktan iyidir. Bu köpük gerçekten çok başarılı. Okula gitmeden önce bi' uyguluyorum akşam eve gelene kadar tertemiz oluyor (cildim biraz fazla yağlı). Yukarıda dediğim gibi bir de sebze meyveye ağırlık verirseniz iyi olur.

Hocam her şey için teşekkürler. Sorum olduğunda sorabilir miyim?

Meyve yiyorum hocam ilk olarak bunu alacagım NIVEA Detox Yüz Yıkama Köpüğü Yağlı Ciltler İçin Gözenek Arındırıcı, Yeşil Çay ve Antioksidan içerir (150 ml) : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik kullanımı burada yazdıgınız gibi değil mi ilk olarak yüz yıkama köpüğü, cildinizi ılık su ile ıslatıp yaklaşık 1 dakika boyunca ovalayarak uygulayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…