Yağlı cildin bakımı nasıl yapılmalı?

Hocam onlar için daha çok onarıcı krem ve serumlar işe yarar. Ama yine de yüz yıkama köpüğünü almanızı tavsiye ederim. Pamuk gibi yapıyor cildi. Eğer bütçeniz varsa hepsini bile alabilirsiniz. Ama serum ve onarıcı krem yeter derseniz yeni konu açın yardımcı olurum.

Hocam aslında vitamin temin etmenize gerek yok. Cildinizdeki eksik vitaminleri bilmek için vitamin testi yaptırmak gerekiyor, eğer çok önem vermiyorsanız buna da gerek yok. Sebze ve meyvelere biraz daha ağırlık verseniz tüm eksik vitaminlerinizi alırsınız, mesela 1 hafta böyle yapıp 1 hafta sonra yine normal beslenmeye (yine de sebze, meyve kesinlikle tüketin) dönebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için aşağıya bırakıyorum. Ayrıca yatmadan önce yüzünüzü soğuk suyla yıkayıp nemlendirici sürseniz yeter. Eğer isterseniz köpük de yararlı olur tabii ki.

Hocam bir ürün vardı krem, hemşire olan kuzenime atmıştım bu güzel mi diye oda tam aradığın demişti. Markasını centella asiatica diue bişey. Laroche-posay diyor üzerinde.

Dermoskin acgun yüz yıkama jeli.
Dermoskin acgun asitli tonik.
Dermoskin acgun gündüz kremi.

Bu seri yağlı ciltler için iyidir.

Ben memnunum yağlı ciltler için salisilik asit içeriyor.
20230101_221535.jpg

İz vs kalırsa acgun gece kremi öneririm.
Ama güneş kremi kullanmalısınız asit cildi güneşe karşı hassaslaştırır.

Bu olmaz bu cica krem sivilce tedavisinden sonra cildi onarmak için kullanılır.

Cilt tipim yağlı cilt tipi. Ayrıca alnımda böyle küçük sivilceler var bunların geçmesini istiyorum.

Fotoğraf alıntıdır.

@Olga666 hocam yardım edebileceğinizi düşünüyorum.

Bunlar kapalı komedona benziyor.

Son düzenleme:
Bir ürünle geçmez akılcı az öz rutin oluşturmalısınız ve her gün olacak şekilde yüz temizleyici, nemlendirici tonik,güneş kremi şart.

Evet.
Elini sürünce anlarsın.

Ama Karma ciltlerin t bölgedi yağlıdır tek.
Sanırım benim cildim karma oluyor ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı