Yağlı cildin bakımı nasıl yapılmalı?

Cilt tipim yağlı cilt tipi. Ayrıca alnımda böyle küçük sivilceler var bunların geçmesini istiyorum.

Fotoğraf alıntıdır.

@Olga666 hocam yardım edebileceğinizi düşünüyorum.

Sabunla 30 kere yıka geçer.

Dilkat edin orijinal ürün olsun ürün takip sistemi uygulamasjnı kullanın.

Boyun ön arka her yere mi hocam yüzümde aynı şekil yanaklar ve alın bölgesi mi?

Dilkat edin orijinal ürün olsun ürün takip sistemi uygulamasjnı kullanın.

O uygulama ne hocam onu bilmiyorum.

Boyun ön arka her yere mi hocam yüzümde aynı şekil yanaklar ve alın bölgesi mi?

Enseye gerek yok, yüzünüzün göz çevresi dahil her yeri, bir de boynunuzun ön tarafı yeterli olur.

Enseye gerek yok, yüzünüzün göz çevresi dahil her yeri, bir de boynunuzun ön tarafı yeterli olur.

Teşekkür ederim hocam şu anlık bütçem güneş kremine ve nemlendiriciye yetmiyor biraz köpügü tek kullanmam lazım umarım bır sıkıntı çıkarmaz.

Defne sabubu ile 30 kere yıkasın sonra kantoron sürüp sabah uyandığında tekrar yıkasın 3 güne geçer.

Olmaz sabun baziktir cildi kurutur.

Defne sabubu ile 30 kere yıkasın sonra kantoron sürüp sabah uyandığında tekrar yıkasın 3 güne geçer.
Kantoron yağı komedon skoru yüksek sivilce zaten yağ yağa yağ sürmek olmaz.

Ürünlerin orijinal olup olmadığını sorguluyor.

Göz çevresi hassastır orası olmaz.

Hocam güneş kremi göz çevresine de sürülmüyor muydu? Ben böyle biliyorum. NTV'den alıntı ''Güneş koruyucu kullanımı, göz çevresi kırışıklığını engellemede en önemli yöntem. Güneş koruyucuları bu yüzden mutlaka göz çevresi dahil tüm göz etrafına uygulamalıyız.''

Tamam güneş kremi göz çevresine sürülebilir ama tonik yıkama jeli asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…