Yağlı cildin bakımı nasıl yapılmalı?

Hocam göz çevresine sürmeyin. Tonik dediğimiz farklı, bu yüz yıkama köpüğü.

Bu köpügü yanaklara ve alnamı kullanacagım sadece. İlk mesajda attıgınız köpügü nivea 58 lira olan onu aldım

Tonik dediginiz şey bu köpük değil değil mi hocam onu yüzümün her yerine süreceğim.

Tonik ayrı temizleme jeli ayrı.
Tonik akşam kullanılır ve cildi güneş kreminden, makyajdan, kirden temizler çünkü güneş kremi çift aşamalı temixlik ile geçer eper iyi temizlenmezse sivilce çıkarırı.

Hocam göz çevresine sürmeyin. Tonik dediğimiz farklı, bu yüz yıkama köpüğü.

Peki hocam köpügü 1 ay veya 1 hafta nemlendiricisiz ve güneş kremsiz kullanacagım bu bir sıkıntı çıkarır mı?

Güneş kremini gece bir de temizlemek mi lazım

Şu an hiç bulaşmazsam mı dedim bir köpükle başladık arkasından kaç tane şey lazımmış.

Peki hocam köpügü 1 ay veya 1 hafta nemlendiricisiz ve güneş kremsiz kullanacagım bu bir sıkıntı çıkarır mı?

Hocam dediğim gibi hiç bir şey kullanmıyor olmaktan tabii ki iyi. Zararı sadece alerjiniz varsa olur. O da çok düşük ihtimal. Kısaca hiç bir sıkıntı çıkarmaz, rahat olun.

Hocam dediğim gibi hiçbir şey kullanmıyor olmaktan tabii ki iyi. Zararı sadece alerjiniz varsa olur. O da çok düşük ihtimal. Kısaca hiçbir sıkıntı çıkarmaz, rahat olun.

Teşekkür ederim hocam alerjim oldugunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…