Yağlı Egzama Geçiren var mı?

Hex Smurf

Hectopat
Saç derimde kabuklanma ve inanılmaz bir kaşıntı hissiyatı var. Ayrıca inanılmaz fazla bir şekilde dökülmeye başladı (birden bire). Bu yağlı egzama mıdır? Bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Betnovate losyon ve Ketoral şampuan kullanırsanız kısa sürede düzelecektir.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Yine de her ihtimale karşı doktora gitmekte fayda var sanırım. Yaşadığım şehirde doktorların baya bir ilgi göstermeme problemi var ama yapacak bişey yok. Doğal yöntemler hakkında ne düşünüyorsunuz ? Zeytinyağı sarımsak gibi.

Benim bildiğim egzama kol, el ve bacaklarda görülen bir hastalık. Doktora görünmeni tavsiye ederim.

Doktora gittim seboreik dermatit tehşisi konuldu. Daha önce yaşayan veya ilaçlar hakkında bilgisi olaj var mı?

Geçici stres, mevsim vs. yüzünden olduysa çok uğraşmazsınız, kronik hale geldiyse işiniz zor malesef. Ben yıllardır uğraşıyorum, birçok doktora gittim hepsi değişik ilaçlar verdi, ilaçların %99'u kortizonlu.

O kadar lanet birşey ki bir ilacı veya şampuanı kullanıyorsunuz, iyi hale geliyor oh be diyorsunuz. Sonra direnç kazanıyor ve başa dönüyorsunuz.

Benim tavsiyem kalıcı hale geldiyse, kortizonlu birşey kullanmayın (cildi inceltiyor, saç döküyor) krem ve şampuan kullanımını da sürekli değiştirmeniz yönünde olacaktır.

Şuan kullandığım kremler Bepanthol sensiderm kaşıntı giderici krem, bioderma atoderm intensive baume, şampuan ketoral, konazol, vichy dercos ve bioplas kepeğe karşı şampuan. (Bunlar benim tercihlerim, ancak öncelikle doktorunuzun dediklerini yapın lütfen)

Kalıcı hale grlip gelmediğini hiç bilmiyorum gerçekten. Aydınlattın beni gerçekten çok teşekkür ederim. 1 ay yazdığı ilaçları deneyecrğim şayet olmazsa senin yazdıkların benim için güzel bir rehber. Çok teşekkürler psikolojik olarak çöküntüdeydim.

Benim bildiğim egzama kol, el ve bacaklarda görülen bir hastalık. Doktora görünmeni tavsiye ederim.
Sanırım deri yoluyla da nüfuz edebiliyor saç derilerine.Ama emin değilim bir doktora görünse iyi olur.

Moralinizi yüksek tutun, stresli zamanlarda daha fazla artan birşey malesef. Umarım geçicidir. Karar verdiğiniz ürünleri dönüşümlü kullanırsanız yaşam komforunuz bozulmaz [emoji6]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…