Yağlı vücuttan nasıl kurtulunur?

Bu rehbere uyarsan olur. Fakat şöyle ki sen zaten zayıfsın. Sana önerim spora gidip bulk (Kilo alım) yap, hem kaslan hem kilo al. Ondan sonra bu rehberimi uygula.
Hocam spora gitmek istiyorum hatta keşke geçen sene gitseymişim diyorum ama şuan gerçekten zaman kalmıyor. Evde beslenme + ağırlık vb. ile yapabilir miyim diye düşünüyorum.

Hocam spora gitmek istiyorum hatta keşke geçen sene gitseymişim diyorum ama şu an gerçekten zaman kalmıyor. Evde beslenme + ağırlık vb. ile yapabilir miyim diye düşünüyorum.

Spor salonuna gitmiş kadar bir fark bekleme ama tâbi evde de bir sürü spor yapabilirsin. Mesela barfix çubuğu diye bir şey var al her gün bir öncekinden daha fazla barfix çekmeye çalış. Sıkı bir program yap YouTube'da bir sürü video bulabilirsin bunun için. Beslenmene de dikkat edersen çok abartı olmayan güzel fizikli bir vücudun olur.

Hocam spora gitmek istiyorum hatta keşke geçen sene gitseymişim diyorum ama şuan gerçekten zaman kalmıyor. Evde beslenme + ağırlık vb. ile yapabilir miyim diye düşünüyorum.
Evde de yapılır fakat pek etkili olmaz. Ben öğlenciyim, sabah uyanıp öğünümü hazırlayıp oradan okula geçip, oradan da doğruca spora geçince saat 11'de evde oluyorum. Yani öğlenci olmama rağmen yetiştiriyorum, sabahçıysanız hayli hayli yetiştirirsiniz.

Evde de yapılır fakat pek etkili olmaz. Ben öğlenciyim, sabah uyanıp öğünümü hazırlayıp oradan okula geçip, oradan da doğruca spora geçince saat 11'de evde oluyorum. Yani öğlenci olmama rağmen yetiştiriyorum, sabahçıysanız hayli hayli yetiştirirsiniz.
Hocam okul tam gün olunca çıkış ikindin 4 gibi oluyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı