Yağmacı Vandal alınır mı?

cheteen3198

Hectopat
Yer
Michigan
Daha fazla  
Dostlar hesabıma 1250 VP çektim. Sizce savaş bileti mi alsam yoksa 1800'e tamamlayıp Yağmacı Vandal mı alsam?(Hesabım şu anda tamamen default hiçbir skin bulunmamakta ve oyuna bundan sonra para yatırmayacağım.) Sebebiniz ile fikrinizi belirtirseniz memnun olurum.

Savaş biletinde verilen skinlerin hiçbir özelliği yok. Yağmacı da en azından öldürme efekti vs. var bence daha güzel olur. Ama bana kalsa Valorant'a para yatırmak mantıksız. Pazar sistemi falan da olmadığı için bir kere item aldığında öyle kalıyor oyunu bıraksan satamıyorsun da 😕.

Eğer savaş biletini bitirmediyseniz şu an almayın. Yeni kısım gelmek üzere. Bitirdiyseniz bile az bekleyin yeni kısmın savaş bileti içerikleri düşer ona göre karar verip şu anki bitmeden alırsınız eğer savaş bileti alacaksanız.

Vandal daha mantıklı geliyor benim için efekt sevdiğimden ama yukarıda dediğimi yapın önce bence. Gerçi bir skinin gelmesi bile mesele belki gelmez markete. 🤣

Hocam, tamam yağmacı iyi bir skin ve bunu herkes kabul edebilir. Ama her takımda zaten 1-2 yağmacı vandalı olan oyuncu geliyor. Sıkar yani büyük ihtimalle. Bence daha az kullanılan skinleri tercih edebilirsiniz. Örneğin köken veya yitik olabilir.

Hocam, tamam yağmacı iyi bir skin ve bunu herkes kabul edebilir. Ama her takımda zaten 1-2 Yağmacı Vandal'ı olan oyuncu geliyor. Sıkar yani büyük ihtimalle. Bence daha az kullanılan skinleri tercih edebilirsiniz. Örneğin köken veya yitik olabilir.

Kesinlikle köken almak doğru bir tercih. Kökenin inceleme animasyonu bile Yağmacı Vandal'ı tekmeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı