Yağmacı Vandal alınır mı?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Marketime 1775 VP'ye geldi. Hesabımda gaia ve champions 2023 vandal var. Oyuna çok fazla VP yatırmaya imkanı olan biri değilim ama yağmacı da fena gözüküyor. Sizce alınır mı?

Genelde hep vandal oynarım. 20 round varsa 16-17 roundta vandal kullanırım.

Ayrıca 250 TL'ye almayacağım. Siteden 200 TL'ye alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer maddi olarak fazla sıkıntıya düşürmeyecekse alınır. Gaia ile Champions sıkar bir süreden sonra ama Yağmacı uzun süre götürür diye düşünüyorum sıkmaz fazla. Tabii yine kendi kişisel görüşüm, size kalmış son karar.

Valorant çok yakın zamanda aşırı fazla bir oyuncu düşüşüne uğrayacak şuanda valorantta skin değil hiçbirşey alınmaz CS2 gümbür gümbür grafiklerle, fiziklerle geliyor Valorant anca map kaldırsın 2-3 ay sonra o mapleri tekrar eklesin.
Tabikide senin fikrin sen seç.

Marketime 1775 VP'ye geldi. Hesabımda gaia ve champions 2023 vandal var. Oyuna çok fazla VP yatırmaya imkanı olan biri değilim ama yağmacı da fena gözüküyor. Sizce alınır mı?

Genelde hep vandal oynarım. 20 round varsa 16-17 roundta vandal kullanırım.

Ayrıca 250 TL'ye almayacağım. Siteden 200 TL'ye alacağım.

Yağmacı Vandal'a bayılırım ben dilerseniz alın derim.

Valorant çok yakın zamanda aşırı fazla bir oyuncu düşüşüne uğrayacak şuanda valorantta skin değil hiçbirşey alınmaz CS2 gümbür gümbür grafiklerle, fiziklerle geliyor Valorant anca map kaldırsın 2-3 ay sonra o mapleri tekrar eklesin.
Tabikide senin fikrin sen seç.
Hocam eskiden aynı şeyi düşünüyordum ama Türk oyuncu kitlesine sahip çıkma konusunda Riot Games çok daha başarılı bir iş yapıyor Valve'den. CS'de 70 pingle 80 pingle 3 pingi olan adama karşı oynuyoruz. Valorant'da 3-5 ping ile oynamak varken o adam niye adaletsiz bir eşleşmeye girsin ki?

Hocam eskiden aynı şeyi düşünüyordum ama Türk oyuncu kitlesine sahip çıkma konusunda Riot Games çok daha başarılı bir iş yapıyor Valve'den. CS'de 70 pingle 80 pingle 3 pingi olan adama karşı oynuyoruz. Valorant'ta 3-5 ping ile oynamak varken o adam niye adaletsiz bir eşleşmeye girsin ki?

Bence CS2 ile ping sorununu çözerler diye düşünüyorum.

Hocam eskiden aynı şeyi düşünüyordum ama Türk oyuncu kitlesine sahip çıkma konusunda Riot Games çok daha başarılı bir iş yapıyor Valve'den. CS'de 70 pingle 80 pingle 3 pingi olan adama karşı oynuyoruz. Valorant'da 3-5 ping ile oynamak varken o adam niye adaletsiz bir eşleşmeye girsin ki?
Oyun olarak tabikide CSGO ama Kitlesine sahip çıkma ve değer verme konusunda Valorant
ben oynadığım oyuna bakan biriyim ve CS2 çıktığı an valorantı bırakıcağım çünkü mapler çok kötü, harita seçimi yok, her el takıma toxic tipler geliyor, skin almak için şansın olması lazım böyle birşey varmı aga ben skin alıcağım param var ama hop kardeşim bekle o skin bugun markete gelmemiş ulan market sistemini 5-6 tane random öğeyle dolduruyorlar insanlar istediği skini alamıyor.

Bence CS2 ile ping sorununu çözerler diye düşünüyorum.
Sanmam hocam. Ping sorununu çözmeleri için Riot Games'in yaptığı şekilde İstanbul sunucuları açmaları gerek. Dota 2, Source 2 motoruna geçtiğinde nasıl İstanbul'a özel server açmadılarsa CS2'de de aynı olacağını düşünüyorum. Zira Türk oyuncular Valve oyunlarının büyük bir kitlesini oluşturmasına rağmen ve yıllardır bir sürü sosyal platformda özel sunucu açılması için sesini duyurmaya çalışmasına rağmen Valve Türk oyuncuların sesini dinlemiyorsa burada bir sıkıntı var hocam. Riot Games her türlü Türk oyuncuları daha çok önemsiyor bu bir gerçek. Ha oyun kalitesi olaraktan Valve ezer geçer orası ayrı.

Oyun olarak tabikide CSGO ama Kitlesine sahip çıkma ve değer verme konusunda Valorant
ben oynadığım oyuna bakan biriyim ve CS2 çıktığı an valorantı bırakıcağım çünkü mapler çok kötü, harita seçimi yok, her el takıma toxic tipler geliyor, skin almak için şansın olması lazım böyle birşey varmı aga ben skin alıcağım param var ama hop kardeşim bekle o skin bugun markete gelmemiş ulan market sistemini 5-6 tane random öğeyle dolduruyorlar insanlar istediği skini alamıyor.
Hocam çok haklısınız bu konularda, Valorant'da senelerden beridir replay özelliğinin olmaması bile başlı başına koskocaman bir rezalet zaten. Ama Valve göz göre göre Türk oyuncuları Riot Games'e kaydırıyor.

Sanmam hocam. Ping sorununu çözmeleri için Riot Games'in yaptığı şekilde İstanbul sunucuları açmaları gerek. DotA 2, Source 2 motoruna geçtiğinde nasıl İstanbul'a özel server açmadılarsa CS2'de de aynı olacağını düşünüyorum. Zira Türk oyuncular Valve oyunlarının büyük bir kitlesini oluşturmasına rağmen ve yıllardır bir sürü sosyal platformda özel sunucu açılması için sesini duyurmaya çalışmasına rağmen Valve Türk oyuncuların sesini dinlemiyorsa burada bir sıkıntı var hocam. Riot Games her türlü Türk oyuncuları daha çok önemsiyor bu bir gerçek. Ha oyun kalitesi olarakdan Valve ezer geçer orası ayrı.

TR server gelmemesi bence iyi mesela R6 örnek vereyim R6 oynayan da bir büyük TR kitlesi var ama adamlar TR Hero'su bile çıkartmadı çünkü çıkarsa oyna toxic oyuncular gelecek ve halihazırda oynayan kitleyi de kanser edecekler kemik kadro oyundan çıkacak yani o yüzden yapmıyorlar bence CS2 İstanbul sunucu gelmesi yerine bizi avrubaya bağlamaları lazım o zaman daha iyi olur çünkü Ruslar çok tilt ve ping sorunu oluyor Avrupa sunucu iyi bir ping ile bağlana bilirsek bence o zaman olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı