aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 22 Ağustos 2023 #1 Gece pazarına 1500 VP'ye gelmiş, alınır mı? Daha önce hiç para yatırmadım hesapta başka skin yok. Son düzenleme: 22 Ağustos 2023
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Beğeniyorsan yağmacıyı alabilirsin.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 732 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 aKuu dedi: Gece Pazarı'na 1500 VP'ye gelmiş, alınır mı? Daha önce hiç para yatırmadım hesapta başka skin yok. Genişletmek için tıkla... Hayır alma. Valorant hesapları su fiyatına satılıyor. Maili kendi üstüne alacağın bir Valorant hesabı bakabilirsin.
aKuu dedi: Gece Pazarı'na 1500 VP'ye gelmiş, alınır mı? Daha önce hiç para yatırmadım hesapta başka skin yok. Genişletmek için tıkla... Hayır alma. Valorant hesapları su fiyatına satılıyor. Maili kendi üstüne alacağın bir Valorant hesabı bakabilirsin.
racii Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 trapcx dedi: Hayır alma. Valorant hesapları su fiyatına satılıyor. Maili kendi üstüne alacağın bir Valorant hesabı bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... hesap almayın aldırmayın. geri çekilebilir ve hakkınızı savunamazsınız
trapcx dedi: Hayır alma. Valorant hesapları su fiyatına satılıyor. Maili kendi üstüne alacağın bir Valorant hesabı bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... hesap almayın aldırmayın. geri çekilebilir ve hakkınızı savunamazsınız
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 732 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 racii dedi: Hesap almayın aldırmayın. Geri çekilebilir ve hakkınızı savunamazsınız. Genişletmek için tıkla... O yüzden maili üzerine alacağın dedim zaten ana maili üzerine aldığı zaman problem olmaz.
racii dedi: Hesap almayın aldırmayın. Geri çekilebilir ve hakkınızı savunamazsınız. Genişletmek için tıkla... O yüzden maili üzerine alacağın dedim zaten ana maili üzerine aldığı zaman problem olmaz.
racii Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 trapcx dedi: O yüzden maili üzerine alacağın dedim zaten ana maili üzerine aldığı zaman problem olmaz. Genişletmek için tıkla... ticketla geri çekilebiliyor.
trapcx dedi: O yüzden maili üzerine alacağın dedim zaten ana maili üzerine aldığı zaman problem olmaz. Genişletmek için tıkla... ticketla geri çekilebiliyor.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #7 trapcx dedi: O yüzden maili üzerine alacağın dedim zaten ana maili üzerine aldığı zaman problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Oluyor gene kanka hesabım çalındı deyip girdiği kart bilgileri veya epin kodlarıyla alınıyor diye biliyorum.
trapcx dedi: O yüzden maili üzerine alacağın dedim zaten ana maili üzerine aldığı zaman problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Oluyor gene kanka hesabım çalındı deyip girdiği kart bilgileri veya epin kodlarıyla alınıyor diye biliyorum.
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 732 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #8 WildArw dedi: Oluyor gene kanka hesabım çalındı deyip girdiği kart bilgileri veya epin kodlarıyla alınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur bilmiyordum. Valorant oynamıyorum ama mail üzerine geçtiği zaman problem olmaz diye düşündüm. Fakat 18 yaşının üzerindeysen İtemsatış gibi platformlardan alabilirsin eğer geri çekerlerse dava açabiliyorsun.
WildArw dedi: Oluyor gene kanka hesabım çalındı deyip girdiği kart bilgileri veya epin kodlarıyla alınıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur bilmiyordum. Valorant oynamıyorum ama mail üzerine geçtiği zaman problem olmaz diye düşündüm. Fakat 18 yaşının üzerindeysen İtemsatış gibi platformlardan alabilirsin eğer geri çekerlerse dava açabiliyorsun.
S Shadow Hunter Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #9 trapcx dedi: O yüzden maili üzerine alacağın dedim zaten ana maili üzerine aldığı zaman problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk maili olduğunu nasıl anlayabiliriz?
trapcx dedi: O yüzden maili üzerine alacağın dedim zaten ana maili üzerine aldığı zaman problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk maili olduğunu nasıl anlayabiliriz?
2 254182 Hectopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 2 Eylül 2023 #10 Oyundaki tüm vandallar var bende. Cidden yağmacı halen çok güzel ve çok zarif bir vandal. Alınır.