Yağmacı Vandal alınır mı?

Thechoaaa

Picopat
Daha fazla  
Oyuna yeni yeni başladım ve hesabım sıfır şu an dükkanda Yağmacı Vandal var alayim mi dostlar sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, yanında sezon biletini de al gelen yükseltme puanlarından direkt en son seviyeye geliştirmesini yap efsanedir Yağmacı Vandal.

Yani hep sevdiğim bir Vandal olmuştur o kadar insan zamanla sıkılmıyor da alınır diye düşünüyorum.
500 lira vereceğim ya ondan danışayım bi dedim

Eğer oyuna sadık kalacaksan al ama bence oyunlara para harcama biz yandık siz yanmayın gibi.
ben zaten bağımlı biriyim kankam oyunlara bu sene yks var o yüzden arkadaşla arada internet cafe gidiyoruz oyunları sildik valo başlayalım çok çekerse canımız gideriz dedik öylelikle başladık ve eğlenceli de

Alınır direkt al bence.
alacağım sanırım

500 lira vereceğim ya ondan danışayım bir dedim.

O kadar oldu mu ya :D. En son Valorant'a para yatırdığımda bunun yarısı kadar bile ödemiyordum. Ben olsam oyuna o kadar para yatırmazdım artık ama 2-3 silah alırım yeter kafasındaysan alabilirsin. Kendimden örnek verirsem. Vandal, Phantom, ghost ve 1 tane savaş bileti açıp daha da para yatırmamıştım.

O kadar oldu mu ya :D. En son Valorant'a para yatırdığımda bunun yarısı kadar bile ödemiyordum. Ben olsam oyuna o kadar para yatırmazdım artık ama 2-3 silah alırım yeter kafasındaysan alabilirsin. Kendimden örnek verirsem. Vandal, Phantom, ghost ve 1 tane savaş bileti açıp daha da para yatırmamıştım.
skinsiz sıkıcı gelmeye başladı ve evet hocam 2050 vp 500tl ben zaten hepsini çekerim falan demiyorum kullandığım belli silahlar var onlara çeksem yeterli phantom oynayamıyorum mesela

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı