Oyuna yeni yeni başladım ve hesabım sıfır şu an dükkanda Yağmacı Vandal var alayim mi dostlar sizce?
param yok be o kadar ama fullemek için var 40 tane falan radyant puanımıydı neydi ondan var 50 falanda olabilirAlınır, yanında sezon biletini de al gelen yükseltme puanlarından direkt en son seviyeye geliştirmesini yap efsanedir Yağmacı Vandal.
Oyuna yeni yeni başladım ve hesabım sıfır şu an dükkanda Yağmacı Vandal var alayim mi dostlar sizce?
500 lira vereceğim ya ondan danışayım bi dedimYani hep sevdiğim bir Vandal olmuştur o kadar insan zamanla sıkılmıyor da alınır diye düşünüyorum.
ben zaten bağımlı biriyim kankam oyunlara bu sene yks var o yüzden arkadaşla arada internet cafe gidiyoruz oyunları sildik valo başlayalım çok çekerse canımız gideriz dedik öylelikle başladık ve eğlenceli deEğer oyuna sadık kalacaksan al ama bence oyunlara para harcama biz yandık siz yanmayın gibi.
alacağım sanırımAlınır direkt al bence.
500 lira vereceğim ya ondan danışayım bir dedim.
skinsiz sıkıcı gelmeye başladı ve evet hocam 2050 vp 500tl ben zaten hepsini çekerim falan demiyorum kullandığım belli silahlar var onlara çeksem yeterli phantom oynayamıyorum meselaO kadar oldu mu ya. En son Valorant'a para yatırdığımda bunun yarısı kadar bile ödemiyordum. Ben olsam oyuna o kadar para yatırmazdım artık ama 2-3 silah alırım yeter kafasındaysan alabilirsin. Kendimden örnek verirsem. Vandal, Phantom, ghost ve 1 tane savaş bileti açıp daha da para yatırmamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.