Yağmurda ıslanmak sizce keyifli mi?

Hele bir de şömine olacak ayaklarını uzatacaksın akşam vakti olacak, hafif dışarıda bir yağmur yağacak ve elinde kitap yanında'da kedin olacak. Son olarak yanında bir de kahve olacak değme keyfime değme :D
Aynen ben genellikle kedimi yanıma alıyorum ve klimayı hafif içeriyi ısıtacak kadar açıyorum hemen ardından kahvemi alıyorum sonra bilgisayarımı açıyorum ve hemen yazılım yapmaya başlıyorum. Kahvem bitmek üzereyse yenisini hazırlayana kadar dışarıyı seyrediyorum. Bazen yazılım bile yapmıyorum direk izliyorum. Ben genellikle soğuk ve yağmurlu hatta kapalı havalara bayılırım. Soğuk olunca veya hava kapalı olunca içime rahatlama geliyor. Kışın kaldığım yerde şömine sadece oturma odasında oluyor ondan şimdi masaüstünü de odamdan taşımak istemem ama dediğiniz gibi çok keyifli olur o zaman.

3 sene önce bisikletle köyden dönerken sağanak yağmur bastırmıştı. Ama nasıl yağıyor, gözünü açamazsın. Yol da sağa sola çekebileceğim bir yol değil, tarlalar var aşağıya doğru. Arabaların arasında gözümü kısa kısa 3 4 km gittim öyle. O günkü tişörtteki çamur lekeleri yıkadıktan sonra bile tam olarak gitmedi :D
Bu kadarından nefret ederim ama hafif çiseleyen yağmur iyidir.

3 sene önce bisikletle köyden dönerken sağanak yağmur bastırmıştı. Ama nasıl yağıyor, gözünü açamazsın. Yol da sağa sola çekebileceğim bir yol değil, tarlalar var aşağıya doğru. Arabaların arasında gözümü kısa kısa 3 4 km gittim öyle. O günkü tişörtteki çamur lekeleri yıkadıktan sonra bile tam olarak gitmedi :D
Bu kadarından nefret ederim ama hafif çiseleyen yağmur iyidir.
Aynı durumu yaşadım her yerim sırılsıklam ve çamur içindeydim.

Yazın akşam saatleri yağan sağanak yağmur ile caddede koşuşan insanların arasında durup sırılsıklam ıslanmak ve bir mekana geçip bir şeyler içmek/yemek gerçekten çok keyifli.
Bende yağmur yağarken dışarda yemek yemeyi severim cam kenarında. Islanmayı da severim, yağmurlu havaları, yağmur sesini ve izlemeyi severim. Böyle havaları sevenlere bir şey deniliyordu galiba unuttum ama ben seviyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı