Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Nasıldır?

Eren Esen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene ilk yapılan LGS sınavına girdim ve puanıma göre en beğendiğim lise Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi oldu. Bu liseyi bilen, okumuş olan, okumakta olan, yorumu olan benimle düşüncelerini paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Merhaba, okulu tercih ettiniz mi? Eğer ettiyseniz nasıl?

Öncelikle Google'ye 'kontejan sorgulama' yazıyorsunuz. Seçeceğiniz okulda yer var mı bir bakın. Ondan sonra Google'ye tekrar girip 'e-Devlet nakil' yazıp annenizin veya babanızın e-Devletine giriş yapıp çıkan bölümden kendinizi seçerek nakil verebilirsiniz.

Öncelikle Google'ye 'kontejan sorgulama' yazıyorsunuz. Seçeceğiniz okulda yer var mı bir bakın. Ondan sonra Google'ye tekrar girip 'e-Devlet nakil' yazıp annenizin veya babanızın e-Devletine giriş yapıp çıkan bölümden kendinizi seçerek nakil verebilirsiniz.
Bilgi için teşekkürler. Ben okulun nasıl olduğunu sormuştum. Yanlış anladınız galiba.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı